Mijn favoriete idolen van vroeger

Mijn favoriete idolen van vroeger. Ja daar moet ik zelf nog even over na denken welke ik nou écht leuk vond. Ik denk dat de kinderen van NU deze groepen of mensen niet eens kennen. Misschien ook wel, maar dan via via. Vandaag wil ik jullie mijn favoriete idolen van vroeger aan jullie voorstellen. Waar luisterde ik vaak naar, waar keek ik vaak naar en wat mocht er echt niet ontbreken qua kleding, schoenen, pennen, stickers en/of posters?

Laat ik maar meteen gaan beginnen.

 – Britney Spears: OH wat was ik FAN van Britney. Vanaf ongeveer mijn achtste jaar begon het! Ik weet nog steeds niet precies wat ik in haar zag, maar ik denk omdat het was omdat ze zo mooi was. Ja WAS, want zo mooi vind ik haar nu al niet meer haha. Op mijn dertiende ging ik naar een concert van haar. Ik kreeg de tickets voor mijn 13e verjaardag. WAUW, wat was ik nerveus! Mijn vader had hele mooie kiekjes kunnen maken van dichtbij.

GTY_britney_spears_ml_140910_16x9_992

Mijn camera werd bij binnenkomst in beslag genomen of nou ja, ik moest hem in een kluisje leggen. Watwasik verdrietig. Dus…. mijn vader was die avond mijn held met zijn prachtige gemaakte foto’s! Britney Spears spreekt me soms nog wel aan en bekijk ik bijvoorbeeld soms nog haar social media. Maar fan? Nee dat is allang niet meer zo. Ik riep vroeger wel altijd tegen mijn ouders: ‘ik blijf voor altijd fan van Britney hoor’. Maar helaas ja. Oh ja, mijn kamer hing HELEMAAL vol met posters van Britney Spears hoor. Dit was echt niet normaal meer haha.

Spice-Girls (1)

– De Spice Girls: Wie kent ze niet? Zelfs de kinderen van nu zouden hun liedjes nog geweldig kunnen vinden! Vroeger kon ik, net zoals bij Britney Spears, alle nummers wel mee zingen en mee dansen. Ik had ook die dikke vette Spice Girls schoenen. Tegenwoordig als je die hebt, ben je hip. Vaak lopen de Gothics er toch mee?

Ik heb er niks tegen, maar bij hen zie je ze wel veel. Het liedje ‘stop right now’ kon ik echt heel goed mee zingen en mee dansen. Ik had in mijn kamer vroeger een raam zitten zonder gordijnen, maar wel rolgordijnen. Ik weet nog goed dat ik dan stond te dansen voor mijn raam en er soms mensen aan het kijken waren. Ze vonden het altijd zo leuk om mij te zien dansen, maar vaak stopte ik dan wel haha. Ik werd dan toch een beetje verlegen! Ook had ik de Spice Girls barbiepoppen. Ik speelde er uiteraard super veel mee en vond ze altijd erg leuk.

– Backstreetboys: ken je die nog?Al die lekkere jongens? Nou ik ken ze nog wel hoor. Er is helaas niks meer van over, maar toen der tijd waren ze HOT. Er waren super veel verschillende meningen over de jongens. Gelukkig maar, want we hoeven niet met z’n alle één persoon leuk te vinden. Ik knipte plaatjes van ze uit en had ook posters. Zo leuk om terug te zien, want laatst kwam ik het tegen in een oud plakboek waar ik al dat soort plaatjes uit knipte en erin plakte haha. Heel soms luister ik nog wel eens naar ze hoor. Jullie ook? Guilty! ♬

– S club 7: Woow, hun zijn echt heel erg oud! Ik geloof dat ze niet HEEL veel nummers hebben, maar ik weet wel dat ik ze blauw draaide en ook plaatjes en foto’s had zitten in mijn album. Ook had ik wel een postertje hangen hoor. Ja that’s me! Dat blonde meisje, met dat felle blonde haar, herken ik als enige nog echt! Bizar.

S-CLUB-7

Wat waren jou favorieten idolen van vroeger?

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *