Mijn favoriete muziek | Juni 2015

aviciiHey people! Een andere blog als normaal. Vandaag wil ik jullie laten weten welk soort muziek ik zo vaak draai dat je er gek van wordt. Ik zal mijn favoriete nummers hieronder neerzetten zodat jullie ze kunnen terug vinden en weten welke nummers momenteel mijn favoriet zijn! Veel lees en luister plezier!

maxresdefault

Als eerste wil ik mededelen dat ik niet super vaak van muziek wissel, ik bedoel mijn smaak ligt breed naar ik kan heel lang een favoriete nummer hebben en er bijvoorbeeld een half jaar zoet mee zijn. Ik hou van alle soorten muziek. Van hardstyle tot R&B tot Hip hop. Soms vindt ik klassiek ook nog wel mooi, maar dan moet het wel heel erg in mijn straatje liggen. Hieronder een lijst van mijn favoriete nummers van juni.

wildstylez2

 Kenny B – Parijs:
Avicii – The Night
Taylor Swift – Blank Space
Walk To The Moon – Shut Up And Dance
Wildstylez – Timeless
Major Lazer – Lean On
Natalie La Rose – Somebody
Xerxes Naseri – Twijfel
Seinabo Sey – Younger
Bruno Mars – Uptown Funk

xerxes.naseri_1357769293_79

Dit is tot nu toe mijn lijst. Ik wil zo’n lijst elke maand gaan aanpassen en zo kan ik zien welke nummers er bij zijn gekomen. In principe maak ik elke maand een nieuwe lijst, maar wel met veranderingen. De nummers die ik dan nog vaak luister die bijvoorbeeld uit deze lijst komen, komen er dan weer bij. Qua aantallen zou het wel verschillend zijn. Ik hoop dat jullie dit artikel een beetje leuk vinden. En tot de volgende maand qua artikel. Graag tot de volgende keer! Liefs Kimberley. Lees vorige blog nu HIER.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *