Mooie assieraden van uitvaartuniq.nl

Een heel apart blogje lijkt mij dit voor jullie, maar het lijkt soms wel een taboe om hierover te praten. De laatste tijd, vind ik, word er best veel over gesproken, maar bij sommige mensen ligt deze snaar toch erg gevoelig. Want ja, praten over de dood en welke urn, grafsteen of assieraden je wilt is toch best gek? Je kan echt hele Mooie assieraden van uitvaartuniq.nl bestellen op de website en daar wil ik het vandaag graag met jullie over hebben. 

Zelf ben ik mijn opa verloren in 2009. Dit zag ik al wel aankomen, maar alsnog was de klap erg groot. Ik heb hier heel erg veel verdriet van gehad. Hij overleed aan Alzheimer. Dat is echt een rot ziekte! Helaas heb ik mijn opa kort ‘gezond’ gekend. Maar ik kan de leuke dingen nog heel goed herinneren die ik samen met hem heb.

Mooie assieraden van uitvaartuniq.nl

Mijn opa is gecremeerd en nadat hij gecremeerd was heb ik een assieraad laten maken. Dit duurde wel eventjes voor deze klaar was, maar dan heb je ook wat. Hierbij wordt een klein beetje as in het sieraad gedaan. Dit sieraad mag je uiteraard zelf uitzoeken. De hoeveelheid as dat in het assieraad gaat kun je niet zelf bepalen. Dat wordt gedaan door de mensen die dit maken, want het mag niet te vol zitten. Toen het assieraad eenmaal klaar was kon ik hem eindelijk om mijn nek doen. Zo heb ik opa altijd bij me!

Mooie assieraden van uitvaartuniq.nl

Tegenwoordig heb je heel erg veel soorten sieraden, zoals een assieraad bij UitvaartUniq.nl. De prijzen zijn per assieraad verschillend. Je hebt hele goedkope assieraden, maar ook wat duurdere. Je hebt bijvoorbeeld armbandjes, kettingen, losse kettingen en ook nog in kleuren. Goud of zilver. Keuze heb je hier dus wel.

Je kunt hier een kijkje nemen voor een ashanger bij UitvaartUniq.nl. Het is altijd goed om eens een kijkje te nemen. Misschien wil je er vast één uitzoeken voor je dierbare die ziek is, wil je het iemand cadeau doen uit liefde, alles kan. Ook kan je assieraden uitzoeken voor een overleden dier. Het klinkt heel gek en raar, maar ga er bewust eens naar zoeken en kijken. Wie weet vind jij wel iets moois voor jezelf of voor een ander die een groot verlies met zich meedraagt. Ik hoop dat je wat moois kan vinden. Heel veel sterkte, liefde en succes gewenst.

Deze blog is in samenwerking met: www.uitvaartuniq.nl 

2 Comments

 1. 3 juni 2017 at 8:03 pm

  Assieraden zijn een hele mooie manier om iemand te gedenken. Mijn schoonouders zijn uitvaartondernemer en nu ik hun website heb gebouwd heb ik zo ontzettend veel geleerd over mogelijkheden tijdens en na een uitvaart. Je kunt écht alles indelen zoals je zelf wilt, en ik wilde dat ik dat eerder had geweten. Heel fijn dat je je opa zo altijd dicht bij je hebt!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   7 juni 2017 at 10:50 pm

   OH wauw! Wat een mooi, maar zielig werk. Best moeilijk denk ik? Zeker voor t eerst. Respect hoor!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *