Naar de Première van Famke Louise

Naar de Première van Famke Louise

Op vier november gingen wij Naar de Première van Famke Louise. Ik ben niet haar grootste fan, maar ik volg haar wel op Instagram. Ik vind het leuk haar te volgen en bij leuke dingen aanwezig te zijn. Ze heeft het goed voor elkaar en doet op haar manier haar best om er wat van te maken. Famke is enorm vooruit gegaan in haar doen en laten. Vandaag vertel ik over mijn avond die ik had bij de Première in Amsterdam. Lees je met me mee?

Toen Famke Louise bekend maakte dat er een documentaire uit zou komen dacht ik meteen: “o super gaaf. Nu kunnen we eindelijk eens zien hoe het in haar leven eraan toe gaat”. Al snel kwam ik erachter via haar Instagram dat je ook bij de première aanwezig kon zijn. Ik kocht direct mijn kaartje zodat ik zeker was van een plekje. Mijn plekje was trouwens helemaal vooraan in de bioscoop. De premiere werd gegeven in theater Tuschinski. Zin in!

Naar de Première van Famke Louise

Om 18:45 uur gingen de deuren open. We stonden gewoon netjes op tijd in de rij. Het was best druk, maar niet héél overdreven. Ik denk dat we binnen 30 minuten binnen waren. Ondertussen zagen we ook veel leuke BNérs voorbij lopen. Jayh, Loiza Lammers, Manon Tilstra, Paulien tilstra, Stijn etc. Veel bekende mensen van YouTube, maar ook van Expeditie Robinson. Ook was er veel pers aanwezig deze avond en deze liepen op de rode loper.

Naar de Première van Famke Louise

Toen we eenmaal naar de zaal liepen keken we onze ogen uit. WAUW wat groot en wat mooi zeg. Het zag er erg klassiek uit allemaal. Is dit een bioscoop? We zochten ons plekje opzoeken en gingen zitten. Omdat iedereen nog binnen moest komen begon de première ietsjes later. De documentaire werd geopend door Dennis Weening en Elza Jo. Na het voorwoord begonnen we eindelijk aan de film! Wat vond ik eigenlijk van de vierdelige docu?

Naar de Première van Famke Louise

De docu was erg interessant om te zien. Famke is niet mijn leeftijd dus het was soms wat apart hoe ze met dingen omging. Ik zou daar als achtentwintig jarige weer anders mee omgaan. Maar ieder persoon is natuurlijk anders. Dit is haar leven! Verder vond ik de edit soms vreemd en niet logisch. Maar dat is het werk van Elza Jo. Verder netjes materiaal en op de één of andere manier toch leuk in elkaar gezet allemaal. We krijgen op deze manier écht een kijkje in haar leven. Eerlijk gezegd had ik wel meer verwacht, maar dat komt misschien omdat het maar een vierdelige serie is. De documentaire mocht van mij wel wat meer afleveringen hebben. Respect voor Famke dat ze zich zo opengesteld heeft. Ze verdient alle haat niet! Laat iedereen in zijn of haar waarde!

Heb jij de documentaire al gezien en wat vond jij ervan?

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *