Nieuw bloggers schema

Nieuw bloggers schema. HUH, een artikel op maandag? Ja! Vanaf vandaag komt er op een andere dag een artikel online. Ik ben druk bezig geweest met brainstormen over hoe ik alles zou gaan regelen. Het is best lastig om een vaste dag in de plannen voor alles wat je online wil zetten. Betrek ik bijvoorbeeld het weekend er ook bij? Nee, dat doe ik niet meer. Daarom heb ik besloten om alles doordeweeks te online te zetten. Lees je mee?

Welke dagen zal ik de video’s online zetten en op welke dagen zal ik de artikelen online zetten? Dat was best moeilijk en ik ben er ook echt druk mee geweest. Ik wil in mijn week, wat voor mij een werkweek is, alles wat ik doe online hebben. Het weekend is voor mezelf en het weekend is voor jullie! Het is wordt best lastig en zwaar om op twee dagen video’s te uploaden. Maar ik weet sowieso dat de vlog’s goed gaan komen. Ik kan dit echt wel.

een nieuw hoofdstukDe normale video’s die dus op donderdag online zullen komen wordt denk ik iets moeilijker. Je moet toch iedere keer weer creatief zijn in wat je wil gaan opnemen en online wil gaan zetten. Nu is mijn YouTube kanaal erg breed en kan er heel veel, maar het content moet wel goed blijven uiteraard. Mocht het niet gaan of niet lukken, hou ik jullie natuurlijk op de hoogte. Het is even zoeken wat het beste bij mij past en hoeveel tijd ik hierin steek. Ik wil dit schema wel graag aanhouden. En ik ga mijn best doen.

Veel mensen weten dat ik ben gestopt met werken. HUH?! Oh ja joh? Ik heb mijn eerste artikel hierover geschreven, al is het voor sommige mensen nog niet echt duidelijk. Binnenkort komt deel 2 van “een nieuw hoofdstuk” online. Daarin zullen jullie meer te weten komen. Het eerste deel was alleen om te bespreken wat voor werk ik heb gedaan en jullie te laten weten wat ik hiervan vond. Ook zal ik binnenkort een video maken over de veranderingen, want ja, wat doe ik nu dan? En werk ik nog wel? Als je iets wilt weten over dit stukje, mag je dat in de reacties hieronder achter laten en dat neem ik dan mee in de video om jullie vragen te beantwoorden. Zo komen jullie NOG meer te weten over wat ik nu allemaal precies doe en wat ik van plan ben.

Wat is vanaf nu mijn schema dan?

Maandag: artikel om 6 uur in de ochtend online
Woensdag: artikel om 6 uur in de ochtend online
Vrijdag: artikel om 6 uur in de ochtend online


Wat is mijn YouTube schema vanaf nu dan?

 – Dinsdag: vlog om 6 uur in de ochtend online
– Donderdag: normale video om 6 uur in de ochtend online


Een nieuw schema

TIP. Abonneer je op mijn blog aan de rechterkant bovenin op mijn website. Zo krijg je een melding van elk geplaatst artikel op mijn blog. Zo kun je echt niets missen! En uiteraard als je je abonneert op mijn YouTube kanaal blijf je op de hoogte van al mijn video’s. Ik zie jullie graag snel weer bij een nieuw artikel! Liefs van mij.

Instagram: Lifestylekimberley.nl, Pinterest: kmbrlylifestyle, Facebook: Lifestylekimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *