Een nieuw e-mail adres voor Lifestylekimberley.nl

Ik wil verder komen met mijn website, verder mijn met mijn blog. Soms heb je daarvoor een aantal aanpassingen nodig. Er gaat binnenkort wat veranderen. Maar wees gerust, mijn naam blijft gewoon hetzelfde. Want was is er persoonlijker dan je eigen naam in je url? Dat dus! Zoals jullie aan de titel al lezen heb ik een nieuw e-mail adres voor
Lifestylekimberley.nl. De reden hiervan en waarom ik voor dit e-mail adres heb gekozen ga ik je in deze blog uitleggen. Ik wens jullie veel lees plezier vandaag.

Mijn oude e-mail adres was lifestylekimberley@gmail.com. Deze word nu gebruikt voor FAN mail. Als je dus wilt mailen, digitale kaartjes wilt sturen of gezellig wilt kletsen, stuur je e-mail dan hierna toe: lifestylekimberley@gmail.com. Mijn nieuwe mail is bedoeld voor bedrijven. Bedrijven kunnen naar dit nieuwe e-mail adres mailen voor een samenwerking. Deze mail luid als volgt: info@lifestylekimberley.nl. Dit staat ten eerste professioneler en het is gewoon sowieso netter om zo’n e-mail adres te gebruiken.

Ik hoop dat jullie, kijkers en lezers genoeg geΓ―nformeerd zijn over mijn nieuwe e-mail.

Er loopt sinds 14 september een YouTube win actie op mijn blog. Doe jij nog niet mee? Dan zou ik dat zo snel mogelijk doen. Lees even de voorwaarden door, laat achter dat je mee doet en klaar is kees! hoe simpel kan het zijn? Aanstaande vrijdag word de win actie gesloten! Liefs Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *