Downloads via Netflix

Downloads via Netflix. Wanneer ik dit typ is het 11:35 en zit ik aan een tafeltje samen met Chelsey. We zitten bij ’t restaurant “Het Paleis” op Schiphol. We zijn net klaar met eten. Hiervoor moesten we onze koffers inchecken en door de poortjes om te checken of we niks bij ons zouden hebben. De bakjes van Diego en mij werden ertussen uit gepikt en moesten extra gecontroleerd worden. Altijd balen, want dit duurt lang. Toen we eenmaal 

alles weer hadden konden we door naar het restaurantje waar we nu zitten. Lekker rustig chillen en wat eten. Onze vlucht gaat pas om half twee, maar wij dachten dat het gigantisch druk zou zijn, althans als je het nieuws moet geloven. En daarom waren wij dus al om 10 uur op Schiphol. Altijd goed, want zo hou je dus nu tijd over om relax te doen. Van dat gehaast houden we namelijk niet zo. Ik persoonlijk word er altijd gestrest, boos en geïrriteerd van. Ik wil zo chill mogelijk alles doen zodat ik ook niets kan vergeten en zo. We doen het rustig!

DOWNLOADS VIA NETFLIX

Nu ik dit aan het typen ben denk ik aan mijn vlucht. Mijn vlucht naar Ibiza. Ik vind het nog steeds spannend om te vliegen. Ik vlieg al sinds mijn vierde jaar, maar toch blijft het spannend. Je weet nooit hoe de vlucht verloopt, maar je gaat uit van het goede. Voor Chelsey heb ik stickers meegenomen en mijn telefoon zodat zij filmpjes kan kijken. Ook hebben we net een boekje gekocht voor in het vliegtuig en voor op vakantie. Een boekje over paarden met maar liefst tweeëndertig posters. Dit vindt Chelsey geweldig! Zij vermaakt zich wel in het vliegtuig.

DOWNLOADS VIA NETFLIX

Chelsey is op mijn telefoon De Troetelbeertjes aan het kijken via Netflix. Ik heb een aantal films en serie’s voor haar gedownload zodat ze deze offline kan kijken. Voor mezelf heb ik dit ook gedaan. Ik zal hieronder even neerzetten wat ik voor Chelsey en voor mezelf heb gedownload. Dit is handig wanneer je geen internet hebt.

Gedownload Kimberley:
– Pitch Perfect 2
– Orange is the new black (nieuw seizoen)
– So Undercover
– Verliefd op Ibiza
– Najib Amhali – the best of
– When a stranger calls

Gedownload voor Chelsey:
– De Troetelbeertjes
– Peppa Big
– Niko en de vliegende brigade

Of we ook daadwerkelijk alles gaan kijken weet ik niet, maar we hebben wel genoeg voor beide. We kunnen op vakantie ook nog kijken natuurlijk. We zijn allang terug van vakantie, want wanneer dit online komt is het 25 juli. Ik vond het wel leuk om even van mij af te schrijven en te vertellen wat we op dit moment aan het doen zijn. Elk moment gaan we onze spullen pakken en richting de gate lopen. We gaan ook nog even winkeltjes kijken en dan is het alweer bijna 13:15 en dan mogen we boarden. Spannend! We hebben er onwijs veel zin in!

Wat doen jullie precies als je op Schiphol bent en aan het wachten bent? En downloaden jullie ook via Netflix als jullie ergens heen gaan zonder internet? Laat het hieronder in een reactie achter. Dank je wel voor je komst.

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je graag samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *