Onfleekboutique.nl ❤ Review

Onfleekboutique.nl ❤ Review. Vandaag beoordeel ik deze mooie, maar toch simpele tas. Hoe kwam ik eigenlijk op deze webshop en wat deed mij besluiten deze tas te kopen? Vandaag ga ik het jullie allemaal vertellen. Dit artikel is NIET gesponsord, maar ik wilde gewoon even een credit geven aan deze webshop. Sommige verdienen dit gewoon. Dus bij deze. De tas is trouwens uitverkocht en staat dus niet op de website. Heel veel lees plezier!

Deze mooie roze tas is op twee verschillende manieren te gebruiken. Als eerste kan je deze tas als schoudertas gebruiken. Er zit een hele lange ketting aan waardoor je dit tasje mooi kan laten hangen. Dit chique tasje komt ongeveer tot aan je heupen als je deze laat hangen. Zie foto. Deze foto’s zijn trouwens allemaal gemaakt in Ibiza.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

Als tweede optie kun je deze tas ook als clutch gebruiken. Je stopt de hele ketting in de tas en je hebt een clutch voor een stapavond. Je kan deze natuurlijk ook overdag gebruiken. Het is maar net wat je fijn vindt qua clutch.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

De zonnebril die je erbij ziet liggen is ook van deze webshop, maar deze is alleen niet oké. De knopjes die op je neus leunen zitten totaal niet gelijk waardoor de bril telkens afzakt. Zo werd deze bril geleverd en dit is denk ik een fabrieksfoutje. Kan gebeuren, maar ik heb er helaas nu niks aan! Wel een leuk item om mee te shooten.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

De tas heeft een best wel ruime binnenkant. In mijn tas past mijn telefoon (Samsung S7), mijn Canon camera, mijn neusspray, zonnebril en mijn sleutels. Dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Mijn portemonnee is groot en kan er sowieso niet in. Daarom neem ik de pasjes mee die nodig zijn en stopt ze in het daarvoor bestemde vakje.

ONFLEEKBOUTIQUE.NL ❤ REVIEW

Deze webshop kende ik persoonlijk nog niet. Ze deden een oproep op Instagram om mensen te zoeken die hun spullen zouden willen promoten. Ik deed ook mee, maar kwam niet door de ronde heen. Helaas! Toch besloot ik deze mooie roze tas te kopen nadat ik op de website had rond gekeken. Mijn ogen vielen direct op deze tas. Ik houd van roze, dus waarom niet. Ook het gouden ketting detail is super mooi. Ik ben er erg super blij mee!

onfleekboutique.nl

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je een samenwerking met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

10 Comments

 1. 27 september 2017 at 1:43 pm

  Leuke tas, zeker nu met dat mooie weer toont het lekker zomers Het valt me alles mee hoeveel ruimte er nog in zit. Dat zou je aan de buitenkant niet zeggen. Ik heb natuurlijk meteen de webshop bezocht en die is echt leuk. Thnx voor de tip 😉

 2. 27 september 2017 at 1:45 pm

  Gewoon een heel leuk roze tasje dus. 🙂

 3. Kimberly
  Beantwoorden
  27 september 2017 at 2:00 pm

  Wat een hip tasje zeg!

 4. 27 september 2017 at 2:03 pm

  Lief dat je het toch deelt ook al viel je niet in de sponsoring. Ik vind het tasje er leuk uit zien. Persoonlijk zou ik voor zwart gaan. 🙂

 5. 27 september 2017 at 2:42 pm

  Leuke tas, kleur is best origineel

 6. 27 september 2017 at 5:09 pm

  Wat een leuke tas! Ik vind de kleur ook echt prachtig.

 7. 27 september 2017 at 7:48 pm

  Super leuk tasje.. heerlijke kleur.

 8. 27 september 2017 at 7:53 pm

  Zo’n tasje gebruikte ik altijd bij het stappen, handig om toch nog wat dingetjes in kwijt te kunnen zonder dat je met een voedertas op stap was.

 9. 28 september 2017 at 9:58 am

  Mooi kleurtje voor de tas. Mooie tas

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 oktober 2017 at 12:22 pm

   Dank je wel! Het is ook een hele fijne tas.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *