Ontslag & een nieuwe uitdaging!

Ontslag & een nieuwe uitdaging!

Na een maand is dit voor de tweede keer dat ik een artikel plaats. Ruim een maand stond mijn blog op een laag pitje. Dit heeft verder niets te maken met dat ik geen zin had, maar ik had gewoonweg geen tijd! Ik was enorm druk met werken, Chelsey, mijn familie en vrienden. En ik moet jullie nog wat vertellen. Ontslag & een nieuwe uitdaging! Dat is waar ik het vandaag over ga hebben met jullie. Mocht je benieuwd zijn lees je dan lekker mee?

Te beginnen met het eerste deel: mijn ontslag. Dit is de tweede keer in een korte tijd dat ik ontslag heb genomen bij mijn baan. De eerste keer was het mijn eigen beslissing en de tweede keer werd mijn contract niet verlengd.

Ik heb, zoals jullie misschien wel weten, drie jaar lang bij een mevrouw gewerkt die slechtziend was. Deze vrouw hielp ik in het huishouden en ik begeleide haar. Ik wilde wat anders dus nam na drie jaar ontslag. Zo gezegd zo gedaan. Al snel vond ik een nieuwe baan. Wéér in de schoonmaak, terwijl ik dit eigenlijk niet wilde, want ik wilde totaal wat anders doen. Maar hey, er moest toch een inkomen zijn. Ik heb hier vanaf mei 2018 tot november 2018 gewerkt. Mijn contract werd niet verlengd omdat ze een aantal redenen hadden. Deze waren helaas niet vermeld in de brief die zij mij stuurde. Dit is wettelijk wél verplicht. Nota bene werd deze mail in de avond om 18:30 uur verstuurd, om nog maar te zwijgen over de andere ‘slechte’ dingen die dit bedrijf deed.

Mijn contract werd niet verlengd en nu? Ik was al eerder bezig met werk zoeken, want als ik niet weg hoefde was ik zelf wel weg gegaan. Want naar mijn zin had ik het niet. Ik ging in één avond heel veel solliciteren. Ik werd de volgende dag al gebeld door bedrijven waarop ik gesolliciteerd had, maar ik wilde het niet. Het voelde niet goed. Tot er een kledingwinkel belde! YES, dit MOET ik doen! Dit is wat ik altijd wilde, in een kledingwinkel.

Ontslag & een nieuwe uitdaging!

Ik werd uitgenodigd voor een gesprek!

Het gesprek ging goed en ik was razend enthousiast. Dat merkte zij ook heel erg. Tijdens het gesprek heb ik veel vragen gesteld en dat vonden ze heel goed. Ze zeiden: ” normaal zitten onze sollicitanten gewoon ja en nee te knikken en met jou hebben we een heel leuk gesprek “. Blij toe! Ik werd anderhalf uur later al opgebeld of ik was aangenomen of niet. Ik ben AANGENOMEN! O, ik ben zo blij! Ik ga een nieuw avontuur tegemoet in de mode!

Wat gaat er nu veranderen voor LifestyleKimberley.nl? Helemaal niets. Ik probeer vooruit te werken want ik begin pas eind november. Dus ik heb de tijd nog even om vooruit te kunnen werken. Dank je wel voor je bezoek.

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl of Lifestylekimberley@gmail.com. Dank je wel en graag tot ziens.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *