Op vakantie naar de Efteling!

Op vakantie naar de Efteling! We hebben het weer voor elkaar hoor. Woow en wat heb ik er onwijs veel zin in! Vorig jaar hadden wij zo erg genoten van drie dagen Efteling, dat we ervoor kozen dit jaar gewoon weer te gaan. Wij hebben gelukkig een abonnement. Dus dit is wel iets makkelijker qua kortingen. In welk gebied verblijven we? In het appartement, hotel of bosrijk? En wat gaan we er allemaal doen? Ik ga jullie het vandaag vertellen. 

Om te beginnen zijn we vorig jaar dus ook naar de Efteling geweest. Ik heb hier een aantal vlog’s voor jullie waarin ik jullie meeneem op reis door de Efteling. Vind je het leuk deze te bekijken, aan het einde van dit artikel kun je de video’s op je gemak gaan bekijken. Vond je ze leuk? Geef dan een blauw duimpje omhoog!

“Als ik de Efteling binnenloop is het net een sprookje!”

Dit jaar hebben we besloten om weer te gaan. We gaan dit jaar geen drie dagen, maar vier dagen naar de Efteling. De reden waarom is omdat we gewoon echt even lang willen genieten met z’n drieën en lekker willen genieten van het feit dat de Efteling zo mooi is. Want dat is toch zo jongens? Als ik de Efteling binnen loop is het net een sprookje voor mij! Als ik de entree heb gehad en ik loop het park binnen dan begint het voor mij.

Wij verbleven vorig jaar in een appartement. Dit is gelegen in het bosrijk. Fantastisch mooi daar. En het is op vijf á tien minuten loopafstand. Je kunt ook een treintje nemen, maar dat duurt te lang omdat deze omrijd. Dit treintje haalt iedereen in het bosrijk namelijk op. Dit jaar verblijven wij hier ook weer en in precies het zelfde complex. Wil jij weten hoe dit complex eruit ziet? Dan moet je even de foto’s hieronder bekijken. Komen ze hé!

Op vakantie naar de Efteling!

Op vakantie naar de Efteling!

Op vakantie naar de Efteling!

Op vakantie naar de Efteling!

Op vakantie naar de Efteling!

Zo zou ons appartement eruit gaan zien. Aan het einde van de foto’s zie je een zwembad. Dit zwembad is er ook echt. Dit zwembad zit precies tegen over het appartementen complex. Vorig jaar liepen we onze deur uit en je liep zo tegen de deuren van het zwembad aan. Het zwembad is niet super boeiend zoals je ziet. Er zijn geen glijbanen of dingen voor kleine kinderen. Er is alleen een zwembad en bovenin een bubbelbad. Boven het water hangt een grote ton met allemaal kleine tonnetjes eraan. Hierin kan je bijvoorbeeld balletjes gooien. Leuk hoor.

Wij zijn van tweeëntwintig september tot vijfentwintig september naar de Efteling. Kom ik jouw daar gezellig tegen? Mocht je naar de Efteling gaan, zeg het me even. Wie weet kunnen we elkaar daar gezellig ontmoeten!

Hier onder kun je mijn vlog’s bekijken. In de eerste video zie je ook hoe ons huisje eruit zag! Veel kijk plezier!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *