Wij gaan op vakantie naar Limburg

Jullie zien het goed! Wij gaan over drie weken op vakantie naar Limburg, Het is gewoon een weekend, maar toch zie ik dit als vakantie. Van vrijdag tot zondag zijn wij in Limburg te vinden. Om precies te zijn in Kerkrade. Zo te zien een erg mooie plek. Wij hebben er onwijs veel zin in. Hoe is dit tot stand gekomen en hebben wij al plekken waar we graag naar toe zouden willen? Dit lees je vandaag allemaal in mijn blog.

Wij gaan op ‘vakantie’ naar Limburg en ik heb er echt ontzettend veel zin in! Het een eigenlijk de eerste keer dat Diego, Chelsey en ik een weekendje weg gaan. Eerder, toen ik nog ongeveer 21 weken zwanger was, gingen wij naar Duiven. Daar had ik als verassing een weekend geregeld. Wij zaten toen in het Van Der Valk hotel. Dit was erg leuk en erg mooi. We hebben ons vermaakt. Ik moet zeggen dat toen we daar ontbijt hadden in de ochtend, dat ik niet veel of gewoon niets at. Ik was zwanger en kreeg amper wat weg. Ik had enorm veel moeite met eten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit erg jammer vond, al kon ik er niet veel aan doen. Deze keer zal ik wél heerlijk gaan ontbijten en ik kijk er erg naar uit! Op naar de info.Wij gaan op vakantie naar Limburg

Voor mijn verjaardag kreeg ik een weekendje in een hotel aangeboden van Diego. Ik mocht zelf een hotel uit gaan zoeken. Hier heb ik volgens mij twee of drie dagen over gedaan. Ik wilde echt een prachtig hotel hebben voor dat weekend dat wij weg gingen. Je slaapt er immers alleen in, maar toch vindt ik dat het er mooi moet uitzien. Ik koos voor dit hotel. Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een kasteel hotel op het water. Mooier kan voor mij gewoon niet. Aangezien hier ook wordt getrouwd, is dit helemaal al een plaatje. Wij hebben gepland om 29 tot 31 juli naar dit hotel toe te gaan. Hebben wij eigenlijk al plannen gemaakt?

Wij gaan op vakantie naar Limburg

Wij hebben zeker al plannen gemaakt om dingen te ondernemen. Wij hebben voor alle drie de dagen wel een idee wat we gaan doen. Ik moet deze week nog even opbellen om te vragen of we eerder kunnen inchecken in het hotel. Dat zou dan vanaf 11:00 uur kunnen. Dan kunnen wij onze spullen neerzetten en erop uit gaan. Dat leek ons wel een leuk idee. Anders kunnen we pas vanaf 15:00 inchecken en is onze dag erg kort. We willen graag nog van deze vrijdag genieten. Daarom willen wij 11:00 al gaan inchecken, zodat wij nog wat aan onze dag hebben.

Wij gaan op vakantie naar Limburg

Vrijdag willen we hoogstwaarschijnlijk even naar Duitsland gaan als dat gaat lukken en anders even de omgeving gaan verkennen. Zaterdag gaan wij naar de dierentuin, Gaia Zoo. De tickets heb ik al gekocht, dus we kunnen zo doorlopen. Deze dag, 30 juli, zijn Diego en ik ook drie en half jaar samen en dat vieren we natuurlijk ook. Ik denk dat we in de avond lekker uit eten gaan. Zijn jullie wel eens in Gaia Zoo geweest? Het lijkt mij erg mooi!Wij gaan op vakantie naar Limburg

Zondag willen we, als het vrijdag dus niet is gelukt, even naar Duitsland gaan. Dat blijkt niet ver weg te zitten. Oh poeh, had ik nu maar een auto! Ook zouden wij graag Limburg verder in willen en lekker winkelen. We moeten maar eerst kijken hoe alles verloopt natuurlijk. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in! Ik neem mijn camera mee en zal hele mooie foto’s proberen te maken. Natuurlijk ga ik ook voor jullie vloggen. Ik hoop dat we een goed weekend hebben met super mooi weer en dat we maar lekker mogen genieten met z’n drietjes. Gaan jullie nog op vakantie dit jaar? En waar naar toe?

5 Comments

 1. Karin
  Beantwoorden
  7 juli 2016 at 8:45 pm

  Mooi op trekje veel foto,s maken kim en diego,

 2. 8 juli 2016 at 7:25 pm

  Ik wens jullie een hele fijne ‘vakantie’ toe.
  Kus van je vader.

 3. 13 juli 2016 at 3:32 pm

  fijne vakantie!!

 4. 13 juli 2016 at 3:54 pm

  Leuk hoor! Hoe ga je dat allemaal doen dasn? Alles met de trein en bus?

  Wij zijn al geweest, naar Ibiza een weekje, Was echt heerlijk. Loïs vond het te gek, ze heeft het er nog steeds over!

  Dit jaar gaan we luxe, ook in augustus nog lekker een weekje naar Italié, daar zijn ook mn ouders en mijn broer met zn gezin. Kijk er nu al naar uit, nog maar drie weken!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 juli 2016 at 3:59 pm

   Ja inderdaad alles met de trein en zo. 3,5 uur reizen, maar ja. Anders kan je nergens heen als je je door dat laat tegen houden toch? Helaas moet t nu even zo. Maar als ik rijbewijs heb dit jaar, lekker met de auto! Kijk ik naar uit. Wij gaan ook in september nog een weekend Efteling. Ook zo’n zin in (met Chelsey uiteraard). Oh dat is wel erg gezellig. Dan is gewoon iedereen daar. Echt leuk joh!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *