Op Vakantie Met Je Viervoeter

Op vakantie met je viervoeter. Laten we eerlijk zijn. Iedereen houdt toch wel van honden? Honden zijn namelijk geweldige dieren. Ze zijn lief, slim, actief en houden van lange wandelingen met hun baasje. Ze kunnen heerlijk bij je op schoot liggen of voor je voeten. Hoe ideaal zou het zijn om je viervoeter lekker mee te nemen op een heerlijke vakantie? Vandaag gaat mijn blog hierover. Op vakantie met je viervoeter! Ben je benieuwd? Lees mee.

Op Vakantie Met Je Viervoeter
Wie lijkt het nou niet lekker om lekker op vakantie te gaan met je hond. De zomer komt langzaam in aantocht, dus veel mensen willen lekker op vakantie. Jij kan overal heen, maar je hond niet. Maar je laat het beestje toch niet achter in een asiel? Sommige mensen vinden met de hond op vakantie helemaal niks. Het is te ver, de hond mag het vliegtuig niet in (alleen onder in het vliegtuig), mensen weten niet hoe hun hond reageert etc. Klopt!

Wat nou als ik zeg dat er leuke huisjes zijn en een mooie omgeving in het buitenland waar je hond mee naar toe kan? Dan sla je dit toch niet af? Samen genieten, boswandelingen maken, uitjes maken en vooral……. gezellig met je hond in één huis. Beter kan niet toch? Het zijn diervriendelijke huisjes en de omgeving is echt prachtig!

Op Vakantie Met Je Viervoeter
Uiteraard kun je een vakantie boeken om met de auto te gaan. Alles is mogelijk. Alles is beter dan je hond in een asiel plaatsen voor de dagen dat jij op vakantie bent. Neem je huisdier mee en geniet samen van jullie welverdiende vakantie. Dat verdienen jullie! Zijn jullie wel eens met je/jullie hond op vakantie geweest?

Laat het mij weten in een reactie!

 

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *