Pers Event: Food Tour Amsterdam

Pers Event: Food Tour Amsterdam

Pers Event: Food Tour Amsterdam. Regelmatig heb ik wat pers uitjes in Nederland. Dit vind ik erg leuk. Deze keer werd ik uitgenodigd voor een food event. Wat leuk! Hier zei ik geen nee tegen natuurlijk. Dit event gaat over Tilda rijst, basmati rijst. In deze tour bezoeken we verschillende zaakjes in Amsterdam en worden alle gerechten verschillend bereid met de rijst van Tila rijst. Ook staat er aan het einde een video van deze dag. Lees je mee?

Pers Event: Food Tour Amsterdam

We hadden voor de tour afgesproken in een restaurantje/café. Een erg leuk café om eerlijk te zijn! Vol met beplanting, relax en sfeervol. We kregen trouwens ook een super lekker welkoms drankje aangeboden! Hmm.

We kregen wat uitleg over de tour van blogster Mooncake.nl. Ook vertelde ze wat over zichzelf.

Het eerste winkeltje wat we ingingen was een Pakistaans zaakje. Deze mevrouw had een lekker gerecht gemaakt met Tilda Rijst en andere ingrediënten. Ik vond het echt heel erg lekker. Een keer wat anders dan normaal.

Uiteraard werd er ook een foto gemaakt van mij toen ik de rijst aan het proeven was.

Dit heb ik zelf niet geproefd. Het was mij iets té! Hier zitten bepaalde groentes in: rode ui, tomaat, aardappel en ik geloof nog iets waarvan ik de naam niet weet. Dit moest je met een soort sap achtig iets vullen en dan in één keer in je mond stoppen. Dit zat er voor mij niet in met zo’n klein mondje haha. Het ziet er wel echt lekker uit.

Hier werden er goodies uitgedeeld. Een bakje zelfgemaakte kerrie. Met deze kerrie kan je bijvoorbeeld je kip marineren of het lekker in laten trekken in de pan met je kippetje. Lekker hoor! Ook kregen we nog twee zakjes rijst mee van Tilda. Deze soorten kun je ook heel makkelijk in de magnetron bereiden! Hoe simpel kan het zijn?

Aan het einde van de tour kregen we ook nog ergens anders een lekker hapje wat gemaakt was van basmati rijst. We kregen hier ook vlees bij, maar dat zul je wel zien in de video hieronder. Veel kijk plezier gewenst.

Dit artikel is niet gesponsord!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *