Restaurant Pinokkio in de Efteling

Restaurant Pinokkio in de Efteling. Over vier dagen vertrekken wij naar de wereld vol wonderen, de Efteling. En ow wat heb ik er onwijs veel zin in! We hebben het er vorig jaar ook zo leuk gehad, vandaar dat ik zo blij en enthousiast ben. Laat het maar snel vrijdag worden hoor. We hebben veel te lang gewacht. Lees je mee? Want vandaag ga ik je een klein deel vertellen in dit artikel. Waarom heb ik voor dit leuke restaurant gekozen? ♥

RESTAURANT PINOKKIO IN DE EFTELING

Wat we allemaal gaan doen in de Efteling is nogal logisch, maar het leek mij ook leuk om te vertellen waar wij gaan eten. We hebben namelijk al gereserveerd voor drieëntwintig september. Ik kreeg een mailtje van een aantal restaurants in de Efteling. Daaruit zou je kunnen kiezen, omdat je daar verblijft. En dit kan je dan alvast vast laten zetten. Ik had al direct mijn keuze gemaakt. Ik hou van Itilaans eten. Pasta! I love it so much. Oelala!

RESTAURANT PINOKKIO IN DE EFTELING

Waar kun je in de Efteling dan Italiaans eten? In het restaurant Pinokkio. Met live entertainment ėn eten. Wat een geweldige combinatie. Zeker voor kinderen is dit geweldig. Zo kunnen ze zich heerlijk vermaken tijdens het eten. In plaats van een iPad, televisie, spelletje op de telefoon of iets anders is dit echt leuk! Chelsey kijkt af en toe tv als ik vind dat het mag. Maar niet iedere avond onder het eten. Dit is toch totaal iets anders, vind je niet?

Kijkt jouw kind tv tijdens het eten?

Ik ben zo benieuwd naar dit restaurant. Zouden jullie hiervan een review willen lezen als ik er ben geweest? Heel veel mensen zouden toch willen weten hoe goedkoop, lekker en speciaal dit restaurant is en kan zijn? Laat het mij maar weten. Nadat ik in de Efteling ben geweest en in dit restaurant heb gegeten, laat ik het weten! ♥

12 Comments

 1. 18 september 2017 at 9:37 am

  Eind dit jaar gaan wij eindelijk voor het eerst naar de efteling. Dus ik lees je artikeltjes erg graag. Ben erg benieuwd ook naar het verblijf?

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 september 2017 at 12:51 pm

   Oh echt? Wel een aantal dagen hoop ik? In 1 dag kun je niet alles zien helaas. Ik wens je super veel plezier!

   Super fijn om te horen dat je mijn artikelen leuk vind! X

 2. 19 september 2017 at 4:39 pm

  Klinkt als een leuk diner. Hier gaat de tv uit tijdens het eten, als die aanstaat. Even een moment van rust en samen gezellig eten.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 september 2017 at 8:36 pm

   Thomas,

   Groot gelijk heb je! Genieten van het moment!

   Liefs Kimberley

 3. 19 september 2017 at 8:09 pm

  Ben zelf wel al in de Efteling geweest maar nog nooit met de kinderen. Dit artikel doet me er ineens weer aan denken dat ik dat zeker eens moet doen en dan weet ik ineens weer waar we kunnen gaan eten.

  Bedankt voor de tip!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 september 2017 at 8:39 pm

   Gauw gaan dan!

   Liefs Kimberley

 4. 19 september 2017 at 8:23 pm

  Ik ben zelf nog nooit in de Efteling geweest en ondanks dat we geen kinderen hebben, lijkt het me best weleens leuk om hier naar toe te gaan!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 september 2017 at 8:38 pm

   Wanda,

   Echt waar niet? Wauw! Ik kom er al sinds ik 1 jaar ben hihi. Staat nog op videoband. Zo oud!!! Het is echt super leuk. Ook zonder kinderen, want dan kun je alle achtbanen mee pakken. Het is ook echt niet in één keer te zien! Wij hebben een abonnement, dus wij zijn er wel regelmatig, maar toch het blijft iets leuks, moois en bijzonder vinden wij. Iets magisch!

   Liefs Kimberley

 5. 19 september 2017 at 8:32 pm

  Lang geleden dat ik met de kinderen in de Efteling ben geweest…ze zijn alweer zo groot.
  Helaas, helaas de naam Pinokkio voor een Italiaans restaurant roept associaties op met een goedkope pizzeria waar ik ooit uren heb gewacht op mijn pizza…Ben heel benieuwd te horen dat Pinokio in de Efteling heel leuk is

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 september 2017 at 8:37 pm

   Felicia,

   Oei dat is een nare ervaring! Ik hoop dat ik kan zeggen dat het een goed restaurant is. Dit zul je gauw genoeg lezen op mijn blog nadat ik er ben geweest.

   Heb je nu wel een betere pizzeria waar je een pizza haalt?

   Liefs Kimberley

 6. 20 september 2017 at 1:58 pm

  Oh ik vind de Efteling echt heel erg leuk! Ben benieuwd naar Pinokkio, daar ben ik nog nooit geweest.

 7. 21 september 2017 at 11:09 am

  Ja, ik ben wel benieuwd. Wij gaan na de Efteling vaak ergens pannenkoeken eten maar als het eten daar ook goed is dan wil ik dat wel graag weten.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *