Review: Love Story Chloé

Wat ben ik BLIJ met deze foto’s. Ik heb hier zo mijn best op gedaan en ik hoop dat het gewaardeerd word. Diego heeft, zoals jullie vast wel weten, een eigen kantoor. Daar staan een aantal lampen en wat witte achtergronden. Ik ben hier laatst voor het eerst mee gaan spelen en kreeg hulp van Rob, zijn collega. Wauw, dit had ik eerder moeten doen! Zo mooi! Ze zijn wel gewoon gefotografeerd met mijn Samsung NX3300. Kijk hoe netjes het is.

Maar daar gaat het vandaag helemaal niet om. Vandaag review ik de Love Story Chloé voor jullie. Deze parfum heb ik gekregen van Diego toen wij in Parijs waren afgelopen december. Deze parfum komt van de Sephora. Die vind je helemaal niet meer in Nederland en dat is best jammer. Ik ging deze winkel echt voor het eerst in toen wij in Parijs waren. Eerder was ik dus nog nooit in de Sephora geweest, gek he? Het is een fantastische winkel!

Review: Love Story Chloé

Love Story Chloé wilde ik eigenlijk al erg lang, maar hij is nogal prijzig, vind je niet? Ik kreeg deze parfum heel lief cadeau van Diego. THANKS HONEY! Ik ben er zo onwijs blij mee en ik geniet er iedere keer weer met volle teugen van. Chloé is een zoete parfum waar natuurlijk alle vrouwen van houden! Ik denk ook dat iedere vrouw deze parfum wel lekker vind. Of je moet totaal niet van zoet houden, maar come on! Meer dan 50 jaar na de lancering van de eerste collectie is Chloé nog steeds hét icoon van vrouwelijkheid. Wat de geuren van Chloé zo uniek maakt, is de harmonieuze verbinding tussen tegengestelde creatieve concepten. Heb jij er eentje thuis?

Natuurlijk kan de body lotion niet achterblijven, al heb ik deze eerlijk gezegd nog niet gebruikt. De parfum is ook gewoon zonder om te gebruiken, maar hey je moet wat. Je wilt als vrouw lekker ruiken. En dat lekker ruiken doe je natuurlijk met Chloé! Het gouden naamplaatje is ook echt iets super leuk wat je erbij krijgt als je deze parfum koopt. Het is gewoon iets leuks om ergens neer  te zetten. Een klein detail wat het hem gewoon doet! ♥

Als je Love Story Chloé koopt krijg je een hele mooie doos mee met deze twee producten erin. De parfum en de body lotion. De body lotion zit in een soort plastic flesje. Deze kan niet kapot vallen en voelt fijn aan. De parfum zit gewoon in een soort  van glas, zoals een parfum altijd verpakt zit. Zoals je ziet zit er een klein strikje aan en er zit een soort goud hengseltje aan. Dit maakt het gewoon helemaal af. De twee flesjes zijn makkelijk los te maken en de parfum is makkelijk op te spuiten. Ze zijn ook makkelijk mee te nemen, mocht je op vakantie gaan.

Het zijn geen grote flesjes. Ik heb de parfum zelf vaak in mijn tas zitten en het neemt zeker geen ruimte in beslag. Tenzij je hem in je portemonnee stopt hé! Ik ben enorm blij met deze parfum en ik vind het ook lief dat Diego deze mij cadeau heeft gedaan. Ik moest hier natuurlijk een review over maken voor jullie. Ik wil jullie deze parfum niet onthouden! Hebben jullie met plezier mijn artikel gelezen en genoten van de foto’s? Laat dat dan blijken door middel van een reactie en natuurlijk mag je dit bericht delen op social media! Dank jullie wel xO!

Review: Love Story Chloé

Dit artikel is NIET gesponsord en ook niet in samenwerking met een bedrijf. Dit artikel is geheel bedacht door Lifestyle Kimberley. Zou u willen samenwerken met Lifstyle Kimberey? Dan kunt u natuurlijk even mailen naar info@lifestylekimberley.nl.  Ik reageer zo spoedig mogelijk terug. Mijn KVK nummer is: 67365930. Tot ziens!

7 Comments

 1. Marco
  Beantwoorden
  17 januari 2017 at 3:51 pm

  Je foto’s zijn professioneel ?

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 januari 2017 at 5:12 pm

   Dank je!

 2. 17 januari 2017 at 4:08 pm

  Ik ben benieuwd naar deze geur.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   17 januari 2017 at 5:13 pm

   Hij is echt heeeeel lekker!

 3. 19 januari 2017 at 9:55 am

  Een van mijn lievelingsgeurtjes ?

 4. 19 januari 2017 at 12:28 pm

  mooie uitdaging die foto’s.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   19 januari 2017 at 1:16 pm

   Ja cool he!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *