Review: Ockyz anti slip Sweakers

Review: Ockyz anti slip Sweakers. Misschien kennen jullie ze wel of misschien ook niet. Ze worden ook wel Sweakers genoemd. Het zijn hele handige anti slip Sweakers voor kinderen en volwassenen. Ik heb ze mogen uit testen en dat heb ik heel goed kunnen doen. Wij waren vorige week wezen zwemmen op onze heerlijke en welverdiende vakantie. Vandaag laat ik weten wat ik hiervan vind. Kijk je vandaag gezellig met mij mee? Kom…

REVIEW: OCKYZ ANTI SLIP SWEAKERS

Wij hebben afgelopen zaterdag heerlijk gezwommen en nog buiten ook. Het was prachtig weer en we hebben genoten! Het was dus ideaal om de Sweakers uit te testen. Wat vind ik ervan? En helpt het echt? JA! Het zijn fantastische anti slip sokjes om het maar even makkelijk te noemen. Chelsey was er zelf erg enthousiast over. Je hoort veel dat kinderen en zelfs volwassen uitglijden in het zwembad. Daar heeft OCKYZ wat op verzonnen…

REVIEW: OCKYZ ANTI SLIP SWEAKERS

De Sweakers worden geleverd in een langwerpige verpakking met stickers en een gebruiksaanwijzing. Uiteraard zitten hier ook de Sweakers in. Je zou de Sweakers in een soort ‘zwemzakje’ kunnen doen, want nat in een tas is niet handig. Je wil niet dat er schimmel op komt. De Sweakers drogen heel snel en zijn ook makkelijk mee te nemen. Je kunt ze in verschillende kleuren en maten bestellen. Binnenkort zullen er ook effen kleuren te koop zijn. Chelsey heeft de roze met bloemtjes print. Deze zijn hier te vinden. Ik heb ze in maat 23-26 besteld. TOP!

Dus ze kan er voorlopig nog mee doen. Zoals je op de foto ziet zit er een soort gleuf in. Daar schuif je de grote teen in en de rest van de tenen gaat in het ander gleufje. Chelsey vindt ze heel erg mooi en is er blij mee. Ze roept zelfs: ‘nu glijd ik niet meer uit mama’. Ik ben erg blij met deze anti slip sokjes. Ik hoef nooit meer bang te zijn dat Chelsey uit glijd in het zwembad. En dat ze ze ook voor volwassen hebben is dus ook echt ideaal! ❤

OCKYZ

Ik heb wel gemerkt dat als je op normale stenen loopt, wat je dus doet als je buiten zwemt, je Sweakers wat gevoelig zijn. Dat is ook logisch, want daar is het ook helemaal niet voor bedoeld. Mocht je dus niet meer willen zwemmen, trek de Sweakers dan gewoon uit zodat ze niet kapot kunnen gaan. Verder ben ik heel erg tevreden over de Sweakers en raad ik ze echt aan iedereen aan. Vooral kinderen zouden er goed aan doen. Even een goede TIP van mij: je mag ze niet gebruiken voor het afzwemmen en dergelijke. Jammer! Ik hoop dat jullie genoeg informatie hebben gekregen en mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik het uiteraard graag.

5

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ockyz.

Voor samenwerkingen kunt u mailen naar: lifestylekimberley@gmail.com

2 Comments

 1. 31 mei 2017 at 8:15 am

  Bedankt voor de review. Ik denkt dat ik ze dan ook maar aan ga schaffen. We spelen hier dagelijks met water en we hebben zowel binnen als buiten plavuizen en Zoë is ondanks dat ze rubberen slippers aanhad toch een aantal keer uitgegleden. Nou een hartverzakking krijg je!. Hopelijk is dit DE oplossing.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   31 mei 2017 at 10:18 am

   Alsjeblieft meis. Ik hoop dat dit dė oplossing voor je is, maar dat geloof ik wel. Deze Sweakers zijn super handig en ook gewoon in de douche of in t badkuip.

   Liefs Kimberley

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *