Mijn artikelen van Webprint.nl | Review

Webprint.nl

Toen ik opzoek was naar een leuke fotoservice om een notitieboekje en visitekaartjes te maken ging ik natuurlijk even rond kijken op het internet, zoals iedereen doet. Na een kort zoek tochtje kwam ik uit op Webprint.nl. Ik ben even rond gaan kijken hoe en wat. Ik ben eigenlijk meteen gaan kijken naar een notitieboekje. Je kan het opslaan als je bezig bent met het maken ervan, dus ik dacht: nou als het niet is wat ik wil, kan ik morgen bijvoorbeeld nog even verder. Dat heb ik dus ook gedaan. Ik ben verder gegaan met het maken van mijn notitieboekje en ook nog eens mijn visitekaartjes wat ik super graag wilde!

Ik wilde graag een notitieboekje om geregeld mee te nemen op reis, bijvoorbeeld als ik moet reizen voor mijn werk of een lange auto rit heb. Zo kan ik opschrijven wat er in me op komt voor een volgende blog. Logisch, vele bloggers hebben zoiets. Ik wilde alleen mijn persoonlijke notitieboekje. Dat is gelukt. Dit notitieboekje Zachte Kaft Gelijnd kostte mij €12,95. Als je een notitieboekje in de winkel zou zien liggen zou je het geheid niet kopen, maar dit echt eigen ontwerp. Ik ben hier super blij mee en ik ben er natuurlijk in gaan schrijven! Zie foto: het is alleen jammer dat Chelsey er niet helemaal op staat, of ze staat precies in het middenstuk eigenlijk. Maar dat ligt echt puur aan de foto zelf! Jammer maar oke.

notitieboekjeIMG-20150318-WA0027 Mijn visitekaartjes wilde ik zo simpel mogelijk houden. Maar ik had eigenlijk geen ervaring met visitekaartjes maken. Als ik naar andere kaartjes kijk zijn die zo mooi gemaakt. En ik heb het best simpel gehouden, maar dat vindt ik mooi. En wat ik vindt telt! Zoals je op de foto hieronder ziet is hij wit met roze en twee afbeeldingen met wat ik doe in mijn vrije tijd: bloggen en vloggen. Elke maandag en vrijdag een video en de rest van de dagen een blog. De visitekaartjes zijn enkelzijdig van 8,5 x 5,5 cm en het zijn er 99 en ze kosten €10,95. Ik ben hier ook super blij mee! Zo kan ik overal waar ik kom mijn kaartje achter laten. Ook als je bijvoorbeeld bij een pers event bent geweest of een feestje. Het maakt allemaal niet uit. Ik ben er zeer tevreden mee en daar gaat het natuurlijk ook om! Hieronder de voorbeeldfoto’s.

DSC_0030-001DSC_0032

Ben ik tevreden over hoe de levering? Ja dat ben ik zeker. Binnen ongeveer 3 á 4 dagen kreeg ik bericht in mijn inbox met de vraag of ik mijn kaartjes wel zo bedrukt wilde hebben want ze zouden niet geprint worden als hoe ze eruit zagen op foto. Geen idee hoe het komt maar ik vond het prima dus ik liet ze opsturen. De volgende dag (als ik het goed heb) kreeg ik de post. Ik zelf was op dat moment niet thuis en mijn vriend stuurde mij een foto met het pakketje. Ik dacht: yes eindelijk mijn pakketje! Here we go!

DSC_0027

Toen ik thuis kwam ben ik meteen het pakketje open gaan maken en ja hoor, het zat erin. Mijn visitekaartjes en notitieboekje! Hieronder heb ik foto’s hoe het zat ingepakt. Het zat stevig ingepakt en alles was opgevuld zodat niets kon bewegen. Zoals je ook ziet zitten de visitekaartjes in een mooi mapje/houdertje. TOP! Zo kan je dit ook gewoon meenemen in je tas. Heel erg handig dus.

DSC_0029DSC_0028

Er zat ook nog zoals je ziet een Zalando kortingsbon van €10 euro bij. Heel erg handig voor andere mensen, want ik gebruik dat soort dingen nooit. Vooral niet bij Zalando. Ik vond dat het heel erg stevig was ingepakt en erg netjes. Alles is heel erg na wens en ik bedankt daarom Webprint met een review!

Ik ben te volgen op de volgende social media site’s:
Twitter, Instagram, Facebook, YouTube
Follow my blog with Bloglovin

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *