Sevenbien.nl | Fashion Review

Hi fashionlovers! Ik kreeg een tijdje geleden een mailtje van het bedrijf Sevenbien.nl. Zij vroegen mij of ik wilde samenwerken en natuurlijk heb ik JA gezegd. Ik vind het heel erg leuk dat zij met mij samen willen werken. Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik heb uitgezocht op hun website. Er staat ook een unboxing op mijn YouTube kanaal. Als je het leuk vind om te zien, zou ik zeker even een kijkje nemen. Heel veel plezier met lezen/kijken.

Ik draag hier de legging van Sevenbien.nl en deze legging combineer ik hier met een bandeau top. Het was best een warme dag toen ik deze foto’s aan het schieten was, dus ik dacht het ook zo te kunnen combineren. Het is een legging wat van binnen erg wollig is, dus ik zou het zeker niet weer dragen in de zomer. Voor de winter is deze legging echt heel erg perfect. Hij zit heel erg zacht en super warm. Kijk snel op de website van Sevenbien want de legging is te koop voor maar €9,99 via deze LINK!

Info over deze mooie zwarte wollen legging:
Een stevige zwarte legging is een absolute musthave! Deze handige basic is te combineren met allerlei verschillende looks. Deze dikke legging is aan de binnenkant gevoerd met een zachte harige stof. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je het koud krijgt als je kiest deze te dragen in plaats van een broek. Materiaal: 85% polyamide, 15% elastaan. One Size. Lengte: 95 CM | Tailleomtrek: 65~80 CM.

Pictures1

Hieronder zien jullie dat ik deze legging heb gecombineerd met een mooie blouse. Zoals ik in mijn unboxing video al vertel, is donkerblauw een keer wat anders dan altijd maar zwart. En donkerblauw dat staat vaak op veel kleuren wel. Deze blouse is vrij laag uitgesneden, maar dat is best sexy. Vandaar dat ik ook hieronder ook een bandeau draag. Een BH heb ik ook geprobeerd, maar als de blouse toch wat zakt zie je je BH en dat vind ik persoonlijk niet mooi. Dit mooie donkerblauwe blousje is voor maar €29,99 te koop op Sevenbien.nl. Vind jij deze blouse ook zo mooi? Kijk dan snel op de website!

Info over deze mooie donkerblauwe blouse:
Deze Bangle Blouse is geïnspireerd door de Afrikaanse stijl en wij vinden hem fantastische. Deze donkerblauwe blouse met lange mouwen is van een dunne stof waar een mooi werkje in zit. Het model valt wijd en heeft geen vaste schouderbreedte. Een zeer prettig item om aan te hebben en vooral leuk door de details langs de V-hals. Hier zitten namelijk kraaltjes in een soort tribal patroon langs de rand en over de voorkant. De ronde kraaltjes zijn wit en zwart en worden afgewisseld met houten langwerpige kralen. Aan de onderkant van het patroon hangen er een aantal slierten met kralen los. Bij de mouwen zitten kleine zilverkleurige knoopjes. Combineer hem tot een chique look, of juist met een casual outfit. Materiaal: 100% polyester S/M – Lengte: 65 CM | Schouderbreedte: +/- 55 CM | Borstomtrek: 110 CM M/L – Lengte: 67 CM | Schouderbreedte: +/- 58 CM | Borstomtrek: 112 CM

Pictures2En natuurlijk tot slot: jullie zouden vast wel mijn hele mooie blauwe sneakers hebben gezien op de foto’s. Met deze schoenen ben ik echt heel erg blij. Eigenlijk nog meer blij dan met de kleding haha. En de reden hiervan is. Zoals ik in de video zeg zou ik dit nooit zo 1,2,3 kopen. Waarom ik voor deze heb gekozen is omdat deze schoenen erg bij mijn outfit paste. En zoals je ziet matcht het heel mooi. Het is stoer, casual en chique tegelijk. Toen ik deze schoenen aantrok was ik serieus verkocht! Ze lopen zo onwijs lekker….oohhh echt hoor ze lopen zo lekker. Ze hebben een mooie blauwe kleur en de veters zijn blauw groen. Van binnen zijn de sneakers ook een soort van groen/zeegroen. Zie video. En het mooie van alles is: ze zijn nu maar €19,99 (nu met 30% korting) op Sevenbien.nl wees er dus snel bij!

DSCN5130

Info over deze fantastische sneakers:
Deze Fashion Sneaker is dé musthave dit seizoen. De sporty schoen loopt heerlijk en past vrijwel onder elke sportieve of casual outfit. De stof heeft een gaatjes reliëf en de kleur is voornamelijk donkerblauw. De binnenkant is voorzien van een groen/blauwe kleur. Dit komt ook weer terug in de veters. De zool is wit en soepel. Geef je look een sportief tintje door deze eyecatcher, net zoals bekende bloggers, te dragen onder een maxi rok, zoals onze Ibiza Boho Rok. LET OP! Deze sneaker valt één maat kleiner. Dus bestel een maat groter dan je eigen maat! Ga jij ze bestellen of hoe zit dat?

Ik wil je heel erg bedankt voor de tijd die je hebt genomen om dit artikel te lezen. Ben jij al geïnspireerd geraakt? Kijk je ogen uit op Sevenbien.nl want zij hebben de leukste fashion musthaves van NU! En deze moet je gewoon in je kast hebben hangen. En het mooiste is, deze kleding is betaalbaar voor iedereen!

Wil jij nou ook deze fashion artikelen shoppen? Klik dan HIER! xOxO

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

2 Comments

 1. 27 augustus 2015 at 6:25 pm

  EEN LEGGING IS GEEN BROEK

  • Kimberley
   Beantwoorden
   27 augustus 2015 at 7:26 pm

   Je mag het ook wel wat vriendelijker schrijven 😉 En waar zie jij broek staan als ik vragen mag? Groetjes Kimbberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *