TEST: Egg Splode Ontbijtset

Vandaag heb ik een artikel en een video voor jullie. Vandaag test ik de Egg Splode ontbijtset. Deze Egg Splode ontbijtset is een bepaalde gadget die je brood moet snijden. Of eigenlijk doe je dat zelf. De tank dient als eierdop. Super leuk voor op tafel als je gaat ontbijten. Vandaag test ik deze gadget dus voor jullie. Ben je benieuwd hoe dit werkt, hoe het mij bevalt en of ik er tevreden over ben? Kijk dan gezellig

Op de deze foto zie je al een beetje waar het over gaat. Kijk snel meer naar de video die ik heb gemaakt.

Test: Egg Splode gadget

Hieronder zie je de zelfgemaakte soldaatjes die ik maakte met Egg Splode Ontbijtset. Het ei in de dop is nep, maar er kan natuurlijk, zoals bedoelt een echt ei in. Erg leuk voor op je ontbijt tafeltje.

Test: Egg Splode gadget

Ze zijn goed gelukt hé? Kijk hieronder lekker mee naar de video! In de video laat ik zien hoe alles werkt en kan je dus ook zien of het überhaupt wel werk. Ook geef ik een cijfer over de Egg Splode Ontbijtset.

Wat vond jij van de Egg Splode Ontbijtset? Deel je mening hieronder of onder mijn video natuurlijk!

Wil jij mij blijven volgen op sociaal media? Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

2 Comments

 1. 7 april 2016 at 12:57 pm

  Ik zag hem laatst ook staan. Hij leek mij ook onwijs gaaf. Maar als ik je filmpje zie moet je teveel moeite doen voor je broodje 😀

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 april 2016 at 4:15 pm

   Ja dat klopt. Je hebt meer aan het eierdopje vindt ik!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *