De top 5 beste blog artikelen AUGUSTUS 2016

We gaan weer beginnen met de top 5, want ja elke einde van de maand schrijf ik de top 5 beste blog artikelen 2016. Vandaag schrijf ik over de maand augustus. De laatste tijd zet ik de best bekeken blog artikelen in volgorde. Ik lees het natuurlijk van een lijst af dus dan komen ze eigenlijk netjes in volgorde. Lees mee! En geniet lekker mee van de top 5 beste blog artikelen augustus 2016.

1. Wassen met groene zeep.
2. Wat niemand weet: Chelsey en de logopedist.
3. Ik zou best willen emigreren.
4. Heeft Chelsey ooit een speen gehad?
5. Klets/update video: hoe gaat het nu echt met mij?

Welke van de vijf heb jij gelezen? Of misschien heb je ze wel alle vijf gelezen. Welke heb jij nog niet gelezen? Wat vond je van mijn top vijf en wat vond je van mijn artikelen? Zou jij nog graag een bepaald artikel willen zien op mijn blog? Laat het dan weten in een reactie. Liefs Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *