Top 5 beste blog artikelen december 2015

top-5-beste-artikelen

Zoals jullie nu al weten doe ik elke eind van de maand een artikel schrijven over de top 5 beste blog artikelen van… Dit keer nog eventjes van vorig jaar. Ook is dit artikel wat later dan normaal en dat komt omdat ik één week lang vlog’s online heb gezet op mijn blog en YouTube kanaal. December was een drukke maand voor iedereen. Niet iedereen was erg actief op internet volgens mij. Maar in de maand december zijn er toch weer artikelen veel gelezen. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

1. Stop jij je kinderen in dikke winterjassen? Dit artikel is heel erg vaak gelezen en staat daarom ook op nummer één. Winterjassen aantrekken terwijl je een flink stuk gaat rijden is geen goed idee. Het artikeltje was je hier leest heb ik van een website afgehaald. De bron staat onderaan de pagina gewoon vermeld.

2. Wassen met groene zeep: Jullie kennen dit artikel nou wel hé. Weet iemand waarom dit steeds in mijn best bekeken artikelen blijft staan? Het word serieus ook nog echt vaak bekeken en gelezen, maar hoe komt het dat het altijd tussen mijn meest gelezen zit? Ik vind het fijn hoor, daar niet van. Maar toch.

3. Mijn 5 tips om te vloggen: Tips om te vloggen zijn natuurlijk altijd handig. Iedereen leert ervan. Maar ook ik heb ervan geleerd in de afgelopen periode dat ik aan het vloggen ben. Ik vlog nu zo’n anderhalf jaar en je moet wel op bepaalde dingen gaan letten en weten voor je begint. Vooral als je in je huis of buiten voor je huis aan het filmen bent. Ben je benieuwd geworden naar de tips? Lees dan snel dit artikel!

4. Maak kennis met Aletha | www.fitmomslife.nl: Gastbloggers zien jullie ook vaak voorbij komen. Ik gun echt iedereen een kans. Al heb je het over bloemen, planten, kanarie’s het maakt niet uit. Dit keer gaat het over Aletha. Een moeder die er wat aan doet om lekker fit te blijven. Nieuwsgierig? Bekijk snel het artikel. Wil jij dit ook doen? Mail naar lifestylekimberley@gmail.com en ik stuur je de vragen op!

5. Maak kennis met Henriet Munneke: Een andere soort gastblogger als normaal. Henriet wil iedere jonge moeder helpen. Ben je jong zwanger of moeder? Je kan haar om hulp vragen als je het bij een ander niet durft. Zij is zelf op 16 jarige leeftijd moeder geworden en wil zelf dus graag adviezen geven.

Ik hoop dat jullie dit weer een leuke top 5 vonden. Alles is vernieuwd op qua top 5 beste artikelen van de maand, behalve de groene zeep dus. Ach. Het zal wel zo blijven. Dank je wel voor het bezoeken van mijn website. En ik hoop je snel weer terug te zien! Liefs Lifestylekimberley.nl. Vergeet me niet te volgen op Instagram, want dat heb ik sinds kort weer. Ik heb een ander account aangemaakt omdat ik teveel spookvolgers had. Ik hoop weer de bijna 1200 volgers te behalen natuurlijk! Ik volg je altijd terug 😉

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *