Top 5 beste blog artikelen JUNI 2016

Hey trouwe lezers! Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vandaag laat ik je mijn top vijf beste blog artikelen van de maand juni zien, want het is vandaag alweer 5 juli. Waar blijft de tijd hé? Jeetje! Het is een verrassende top vijf Er is wel één blog wat er altijd uitsteekt, maar de rest is allemaal eens een keer nieuw! Lees je gauw met mij mee? Ik wens je heel veel lees plezier!

Ik ga maar snel beginnen. Ik maak dit artikel nooit te lang en vandaag dus ook niet.

1. Wassen met groene zeep
2. Zwangerschap van Cherèl | Spoed eisende hulp
3
. Ik heb een besluit genomen
4. Hoera! Chelsey is zindelijk. Hoe nu verder?
5. Mijn zwangerschap | 8 dagen Spanje

Zoals jullie kunnen zien is deze top vijf wel anders dan anders, op 1 artikel na. Dat is nog steeds het artikel ‘wassen met groene zeep’. Deze word nog erg goed bekeken. Heb je deze vijf artikelen nog niet goed gelezen? Lees ze dan lekker door op je gemak. Ik bedank je voor het lezen en graag tot morgen bij een nieuwe video + artikel. Liefs Kimberley. Vergeet mij niet te volgen op: YouTube, Twitter en Facebook.

2 Comments

 1. 5 juli 2016 at 9:26 am

  Leuk! Ik ga ze eens bekijken.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   5 juli 2016 at 2:16 pm

   Leuk om te horen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *