TOP 5 BESTE BLOG ARTIKELEN november 16

Ik heb voor mijn gevoel een poosje niets online gezet wat betreft dit artikel. Mijn website was toe aan wat veranderingen en de dingen die ik nodig had stonden er niet meer op. Eve alles bijwerken en updaten dan maar. Nu staat alles zoals nodig is. Al ben ik met de website nog steeds niet echt helemaal klaar. Nog even wat kleine aanpassingen en het is prima. Wil je trouwens adverteren op mijn website met jouw eigen logo. Meld het even.

Als jij jouw logo op mijn website wilt zetten is dit natuurlijk geheel gratis, maar ik verwacht wel dat jij dit ook voor mij doet op jouw eigen website. Als er meer vragen zijn over dit onderwerp kan je altijd naar mij mailen op info@lifestylekimberley.nl. Vandaag gaat het artikel over de top 5 beste blog artikelen november 16. Vandaag laat ik jullie de top 5 beste blog artikelen van de maand november zien. Het is heel spannend, omdat ik dit een poos niet heb gedaan. Ik ben benieuwd of er dingen zijn veranderd of nog steeds hetzelfde zijn. Check hieronder de lijst van de top 5 van november 2016. De linkjes zijn klikbaar, zodat je meteen de artikelen kan lezen. Check:

Wassen met groene zeep
Hoe gaat het nu met ons gezin?
Leuke en betaalbare chokers voor je op een rijtje
Mijn 5 tips om te vloggen
De geboorte van ons tweede prinsesje

Zoals je zelf al ziet staat op nummer één nog steeds het artikel “wassen met groene zeep”. Dit gaat denk ik nooit veranderen. Voor de rest zijn de andere vier wel totaal anders dan normaal. Hier ben ik zeker wel blij om. Schrijven jullie ook op welke artikelen er per maand het beste zijn bekeken? Ik ben daar eigenlijk wel heel erg benieuwd naar! Wil wil jullie heel erg bedanken voor het bezoeken van Lifstyle Kimberley en graag tot ziens!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *