Top 5 blog artikelen SEPTEMBER 2016

Vandaag weer een ‘top 5 beste blog artikelen’ artikel voor jullie. Vandaag laat ik jullie, zoals elke maand weer, mijn top 5 beste zien. Ik hoop dat jullie de top 5 van het einde van de maand nog steeds leuk vinden. Het is ook ter info voor de mensen die iets gemist hebben. Heel veel lees plezier. Oh heb jij nog tips voor een artikel? Let me know!
Ik ga beginnen met nummer 1 tot en met 5. Deze staat in volgorde!

1. 400 abonnees win actie (gesloten)
2. Wassen met groene zeep
3. Heb ik nog last van sarcoïdose? Hoe gaat het nu?
4. Review Russian wimperextentions 
5. Leuke en betaalbare chokers op een rijtje

Ik zie jullie graag aan het einde van de maand weer terug bij een nieuwe top 5 blog artikelen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *