Top 5 Favoriete Winkels

Hoi hoi, hierbij schrijf ik vandaag voor jullie een blog over mijn top 4 favoriete winkels van 2015. Ik schrijf de winkels willekeurig op. Ik wens jullie heel veel lees plezier!

1. Action
Ja, wie houdt er nou niet van de Action? Ik denk elk meisje wel. En tegenwoordig ook vast wel de mannen aangezien mijn vader er ook steeds gekker op word als het om kleine dingen gaat zoals kwasten en dergelijke. Action is echt mijn winkeltje geworden, maar ik ga er niet super veel meer heen. Maar als ik er ben, koop ik wel hele leuke dingen. Laatst heb ik er nog een hele hoop gekocht wat jullie in mijn shoplog hebben kunnen zien. Dat was tot nu toe de laatste keer dat ik er was. De Action is goedkoop, leuk en stijlvol qua spullen voor je woning. Je kan er super leuke spulletjes kopen en ze zijn ook nog eens lekker goedkoop. Ideaal voor als je bijvoorbeeld uitzet spulletje nodig hebt.

2. Zeeman
De Zeemand is ook een winkel waar ik geregeld kom om voor Chelsey kleertjes te kopen. Vroeger was het echt een tabboe zo van: ooo, koop jij je kleding bij de Zeeman? Wat goedkoop, nu hoor je er niet bij hoor! Of mensen lachtte je uit. Nu denk ik: waarom eigenlijk? Tegenwoordig is het heel normaal en doet niemand er meer moeilijk over. Ik weet niet eens wat er zo erg aan was. Ze hebben het nooit tegen mij gezegd, zulke dingen, maar hoorde het ze wel tegen andere zeggen. WHY?! Zeeman is een super leuke winkel en ga er steeds meer van houden. De kleren die ik er de afgelopen tijd heb gekocht voor Chelsey zijn super goed en blijven ook mooi en stevig! Qua andere dingen valt het tegen maar dat zien jullie wel een keer in een review over dat gene wat ik bedoel. Verder is het een prima winkel.

3. Kruidvat
Kruidvat is een leuke winkel waar je van alles kunt vinden van make-up tot aan baby spullen tot aan scheermesjes. Kruidvat is niet altijd super goedkoop, maar ze hebben er altijd leuke aanbiedingen waar veel Nederlanders van houden! Daarom is dit een leuke winkel. Ze hebben er trouwens ook hele goede mak-up producten zoals Essence die ik zelf ook gebruik. Ik haal altijd mijn make-up daar en ook de luiers van Chelsey haal ik daar altijd. Ik vindt het een top winkel!

4. Hema
De hema. Ik ga er steeds vaker en vaker heen. Ik vindt het een leuke winkel worden al is de kleding daar best prijzig. Misschien normaal voor andere mensen, maar ik vindt het persoonlijk prijzig. Ik heb er laatst kleding gekocht voor Chelsey en dan waren de prijzen van de kleding €10,- per stuk, maar als je er 5 van hebt ben je wel €50,- kwijt, snap je? Toch is het ook weer goedkoop als je naar andere dingen kijkt zoals wasmiddel en dergelijke. Het is een winkel waar je zoveel uit kan halen en nog goedkoop ook.

5. New Yorker
Ohhhh deze winkel is zoooooo leuk! Ik shop hier zo graag voor mezelf, want voor kinderen hebben ze niets. I love this store! Ik moet er altijd even kijken en sowieso even naar binnen lopen om te kijken wat er allemaal nieuw is. Zo blijf je ook een beetje op de hoogte toch? ja ik vindt ook deze winkel helemaal top en de kledingstukken zijn normaal geprijsd en soms nog leuke afprijsde artikelen ook. Helemaal top! Ik heb er in ieder geval veel kleding van en ik blijf me kleding er ook zeker nog lang kopen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *