Vrienden kwijtraken door mijn succes?

Na aanleiding van een video van Masha maak ik dit artikel vandaag. Vrienden kwijtraken door mijn succes? Het is een lastig artikel, maar wel de waarheid. Ben ik vrienden kwijt geraakt door mijn succes? Succes? Heb ik succes? Uhm, ik ga wel de goeie kant op ja, maar super bekend ben ik nog niet nee! Heb ik veel succes? Niet echt, maar ook dit gaat langzaam de goede kant op. Wil ik meer succes gaan bereiken? Ja zeer zeker wel! ღ

Toen ik begon met bloggen waren sommige mensen best, ja niet negatief, maar niet echt geboeid zeg maar. Iedereen blogt al of ze kennen het woord bloggen niet eens. Ik begon met bloggen toen ik 24 was. In februari 2014 werd Chelsey geboren en in juli 2014 begon ik met YouTube en bloggen. De mening van mijn ouders? Tsja, mijn moeder zei heel neerbuigend dat ik toch die 10,000 volgers en lezers niet zou behalen. Dit gaf mij totaal de moed ook niet of zo. Nee misschien niet in drie jaar. Dit heeft tijd nodig. Je moet goed beginnen en ik begon niet

goed. Ik gooide mezelf in het diepe. Want ja, hoe werkt het bloggen en vloggen nou precies? Ik deed die tijd maar wat. Ik volgde een aantal andere mensen, keek hoe zij het deden en ik deed dat ook. Geloof me, DOE DIT NOOIT. Wees zelf creatief en doe je eigen ding. Doe nooit iemand na. Ik zelf deed niet echt iemand na. Ik keek naar veel mensen en ja, deed maar wat. Ook moest ik rekening houden met negativiteit. Dat ging ik ook krijgen.

kim

Toen ik begon met bloggen merkte ik al meteen dat ik negatieve reacties kreeg. En dit kreeg ik ook van mensen die niet konden hebben dat ik een nieuwe weg was ingeslagen. Ik kreeg veel shit en vond dit niet leuk. Het was lekker blokkeren en weg ermee! Vrienden van die mensen gingen dan ook weer reageren. Ja je snapt me al… IP adres blokkeren. Zo opgeruimd staat netjes! En mijn vrienden dan? Nu moet ik zeggen dat ik niet HEEL veel vrienden heb, maar wel veel mensen ken. Mijn echte vrienden vonden (en vinden) het leuk dat ik dit ging doen.

Ze waren blij voor me. Mijn oma, mijn grootste FAN steunde/steunt mij al vanaf het aller begin en ik ben zo blij dat zij mijn échte grootste fan is. Ik krijg van haar altijd de mooiste verhalen toegestuurd via WhatsApp dat ik het allemaal zo goed doe. Ondanks dat ik mijn werk, gezin en gewoon mijn eigen dingen heb, doe ik dit toch.

VRIENDEN KWIJTRAKEN DOOR MIJN SUCCES?

Zoals je al aan dit berichtje kunt zien, meent ze dit 100000%. Ik ben zo blij dat zij dit nog mag meemaken. Mijn oma is ook echt de enige die mij hierin steunt en mij gewoon af en toe een steuntje in de rug bied. En wat betreft de rest? Ja die vinden het allemaal leuk, maar daar blijft het ook bij. Ze zeggen dat ze trots zijn en dat doet mij ook al goed hoor. Wat alleen veel mensen niet kunnen hebben is dat ik hier druk mee ben. Naast mijn gezin en mijn werk doe ik dit er ook ‘effe’ bij. Niemand beseft hoeveel tijd ik hierin moet steken. Als ik van mijn

werk afkom en ik thuis zit met Chelsey, kruip ik als het kan even achter de computer om dingen af te maken. Als Chelsey op bed ligt duik ook direct achter mijn computer om verder te gaan, alleen niemand ziet dit! En tuurlijk heb ik tijd voor mijn familie , maar dat komt in het weekend. Voor Chelsey heb ik natuurlijk 24/7 de aandacht.

Wil ik ooit nog meer kinderen. Dat is een vraag wat ik mezelf de laatste tijd echt heel vaak stel. Zeker hoe de wereld er tegenwoordig aan toe gaat, ga je hier toch veel over na denken. Natuurlijk heb ik Chelsey, mijn dochter. Maar vaak denk ik eraan dat ze in deze k*t wereld moet opgroeien wat tegenwoordig vaak uit angst bestaat. Hoe zie ik dit voor me? Hoe wil ik mijn kind hiertegen beschermen en wil ik later nog meer kinderen?

In de periode dat ik bezig ben met vloggen en bloggen ben ik zeker wel een aantal mensen verloren, maar ik maak me daar niet super druk over. Ze komen en ze gaan. Ik leer altijd weer nieuwe mensen ontmoeten en dat is erg leuk. Maar als mensen jou geen succes gunnen en jaloers gedrag gaan vertonen, dan houdt het voor mij al sowieso op. Dan maak ik zo’n keuze zelf wel. Ook al kan ik nog zo goed met je omgaan, soms houdt het gewoon op. Ik heb een druk leven en dat moeten mensen accepteren. Jaloers zijn heeft geen zin als je het zelf toch niet kan krijgen. Ik doe mijn eigen ding, leef mijn eigen leven, ben niemand verantwoording schuldig en mensen komen en gaan. Zo is het leven nu eenmaal. En als je even niets van mij hoort….. vrees dan niet het ergste! ♥

Ik wil mijn dingen graag blijven doen zoals ze nu zijn, al droom ik ervan om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Nu ben ik sinds 28 november 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat is stap één. Nu moet ik hiervan echt mijn werk gaan maken. En soms is dit enorm lastig. Maar ik ga ervoor. Of dit nu met of zonder vrienden is, negatief of positief. Ik moet doorzetten! Jullie zullen nog veel van mij gaan horen! Liefs! X

4 Comments

 1. 4 januari 2017 at 10:42 am

  goed bezig hoor en top van je Oma.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   4 januari 2017 at 9:14 pm

   Dank je Jos! Ja mijn oma is een toppertje!

 2. 9 januari 2017 at 6:10 pm

  Wat heb je een ontzettend lieve oma!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   9 januari 2017 at 10:28 pm

   Aaaaah. Jaaa ze is een schatje!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *