Wat gaat er allemaal veranderen?

Zoals jullie zien is dit mijn nieuwe LOGO! I’m so happy with it! Ik heb dit logo zelf ontworpen en Diego heeft hem verder afgemaakt. De plaatjes uitzoeken was enorm moeilijk. Ik moet eigenlijk in plaatjes vertellen waar ik over blog. Dit is het dus geworden. Wat vinden jullie ervan? Het is simpel, maar toch enorm duidelijk wat ik doe. Vandaag wil ik wat meer mededelen over de veranderingen binnen Lifestylekimberley.nl. Lees je gezellig mee?

Wat gaat er allemaal veranderen? Nou ten eerste is mijn logo dus al veranderd. En voor de rest duurde alles best langer als verwacht, waardoor ik mijn logo al eerder op een aantal social media sites heb geplaatst. Ik kon echt niet langer wachten. Ook gaan er dingen veranderen in het uploaden van mijn video’s en het plaatsen van een artikel. De tijden gaan trouwens ook veranderen. Ook wil ik echt een strak schema gaan aanhouden betreft het vloggen. Ik had nu steeds vrijdag, zaterdag en zondag. Dit zou ik toch anders willen. hier later meer over.

We gaan het eerst eens hebben over de veranderingen van mijn website en mijn artikelen. Ik plaatste normaal altijd drie artikelen per week. Deze kwamen op de dinsdag, woensdag en donderdag online. Ik moet de mensen die graag mijn blog lezen teleurstellen. Ik ga vanaf nu maar twee artikelen in de week plaatsen. En dit word nu op de dinsdag en de donderdag. Ik werk drie dagen en ik heb nog het huishouden en Chelsey. Het word mij iets te veel nu en ik moet natuurlijk aan mijzelf en Chelsey denken. Zij word ook ouder (ze word drie) en heeft meer aandacht nodig dan hiervoor. Ik vind het ook fijner om minder te stressen en betere artikelen online te zetten, dan dagen achter te lopen en een flut artikel te plaatsen. Ik hoop dat jullie hier begrip voor kunnen hebben.

bloggen

De tijden van het plaatsen van de artikelen gebeurt vanaf nu om zeven uur in de ochtend. Eerst was het plaatsen van een artikel altijd om zes uur, maar dit verschuif ik maar een uurtje. Dus zo erg is deze verandering niet. Dan kunnen de mensen die naar school moeten toch nog mijn artikel lezen of bijvoorbeeld in de bus, trein of tram. Wat vloggen betreft ben ik er nog niet helemaal uit. Ik vlog eigenlijk wanneer ik iets leuks doe. Als ik niets in het weekend doe, vind ik het ook niet zo leuk om dan een vlog te maken. Op zondag doe ik al helemaal niks, dus ik denk dat ik het op de vrijdag en zaterdag hou om te vloggen. De maandag ben ik ook vrij, maar mocht ik iets leuks gaan doen waarvan ik denk “ja dat vinden de kijkers leuk” dan pak ik natuurlijk mijn camera erbij! Of ik doe het andersom. Bijvoorbeeld de vrijdag en de maandag. Wat is fijner? En wat vinden jullie leuker of beter? Ik kan moeilijk vier dagen achter elkaar gaan vloggen, zeker als ik niets doe of zo. Just let me know.

Stelling:
Maandag & vrijdag vloggen?
Vrijdag & zaterdag vloggen?
Zaterdag en maandag vloggen?
Of… vloggen als ik echt iets boeiends/leuk ga doen.

Ik hoop dat jullie allemaal leuk mee denken! Bedankt voor het bezoeken van Lifestylekimberley.nl. Binnenkort zal er nog een video over dit artikel online komen en een hele leuke en gave win actie! Liefs Kimberley.

2 Comments

 1. 15 november 2016 at 6:23 pm

  Wat mooi layout geworden!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   15 november 2016 at 6:52 pm

   Dank je wel Dhini!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *