Wat neem ik mee op vakantie?

Hi beauty’s. De laatste keer dat ik op vakantie ben geweest is toen ik 14 á15 weken zwanger was van Chelsey. Dit was in augustus 2013. Daarna ben ik niet meer op vakantie geweest, helaas! De meeste zijn alweer aan het werk, maar toch wil ik jullie vandaag meenemen in een artikel waarin ik vertel wat ik zoal meeneem op vakantie en wat er echt nodig is! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Lees je mee? Veel leesplezier xoxo.

Wat je meeneemt op vakantie is geheel persoonlijk, maar toch vaak ook hetzelfde. Ieder mens wil wat anders meenemen, maar vaak heb je echt dezelfde dingen nodig. Ik wil jullie mijn lijstje laten zien wat ik meeneem op vakantie. Ik zat eraan te denken om het lijstje van 2013 te vergelijken, maar er zijn toch dingen waarvan ik denk: hmmm dat zou ik niet meer meenemen. En ja dat is vergelijken. Alleen ik doet het niet anders word dit ook een heel lang artikeltje. Heel veel plezier met lezen!

Wat ik neem ik mee op vakantie:
– Telefoon
– Oplader
– ID pasje
– 3 T-shirts met lange mouwen
– 3 Korte broeken
– 3 T-shirtjes met korte mouwen
– 3 Jurkjes
– 1 paar slippers
– 1 paar goede schoenen
– Zonnebrand
– Zonnebril
– Genoeg ondergoed en BH’s
– Twee bikini’s
– Oortjes voor mijn telefoon
– Oordoppen (herrie stoppers)
– Foto/film camera + laders
– Make-up
– Deodorant
– Geld
– Strandtas
– Zonnebril

Zoals je misschien wel ziet heb ik geen tandenborstel, tandpasta, shampoo of conditer opgeschreven. En de reden daarvan is, dat ik het zelf koop in het buitenland. Je sleept toch altijd weer dingen mee en meestal laat je het daar wel staan. Ik zou dan ook niet al te grote flessen kopen. En een tandenborstel kan je daarna lekker weg gooien. Dat vind ik tenminste fijner. Of je koopt hier in NL van die mini flesjes.

Ik denk dat dit het lijstje wel is voor mezelf. Want ik heb het puur over wat IK mee neem naar een vakantiebestemming. Hebben jullie hetzelfde wat je meeneemt? Wat zou je zelf nog meer meenemen of juist niet? Laat het me in een reactie weten! Dank je wel voor je komst en graag tot ziens!

Vergeet me niet te volgen op sociale media: Instagram Youtube Twitter Facebook

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *