Wat Te Doen: Winter Efteling 2017

Wat Te Doen Winter Efteling 2017

Wat Te Doen: Winter Efteling 2017. Ik als Efteling fan wil graag het nieuws met jullie delen. Jullie zullen het wel gehoord hebben of zelfs al gezien. De winter Efteling is op dertien november van start gegaan. Nu jij dit leest, zijn wij al onderweg naar de Efteling. Het is een verassing voor Chelsey, al is ze er al zo vaak geweest. Alleen is ze nog nooit bewust naar de winter Efteling geweest. Vandaag komt daar verandering in! Wij zijn zo benieuwd.

Wat Te Doen Winter Efteling 2017

Vandaag ga ik geen review geven, maar ga ik vertellen wat er allemaal in de winter Efteling te doen is en wat je kunt verwachten. De winter Efteling is in 1999 van start gegaan. Na een aantal proefperiodes heeft de Efteling besloten om in 2002 de winter Efteling definitief op de kalender te zetten. yes! Het blijft in trek bij mensen.

Wat Te Doen Winter Efteling 2017
Tot en met 31 januari 2018 is de winter Efteling elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Op de website staat dat het park tot 18:00 uur open is, maar het park wil ook nog wel eens de tijden wijzigen naar 19:00 uur. Dit heb ik zomers ook heel vaak meegemaakt. Dit weet je doordat er borden door het park verspreid staan met de tijden.

Wat Te Doen Winter Efteling 2017
Duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Over de ijsbaan zwieren met je lief, gierend van een glijhelling of wegsmelten bij je favoriete sprookje. Beleef de Winter Efteling, waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen en de avonden nog langer mogen duren.

Wat Te Doen Winter Efteling 2017
Wat is er te doen? Ontdek het ijspaleis. Dit jaar nog mooier en vernieuwd! Kom een drankje drinken of neem een kop warme soep. Ook kun je heerlijk schaatsen en mag je ook je eigen schaatsen meenemen. Er is volop entertainment. Op ieder plein is er wat te doen. Van zingen en dansen tot je ogen uit kijken! Kom gezellig langlaufen, spelen, glijden en jezelf heel erg vermaken in de winter Efteling. Kom jij dit jaar ook? #NoSpon!

Ben jij erbij dit jaar?

 

 

 

 

3 Comments

 1. Sharon de Ridder
  Beantwoorden
  21 november 2017 at 3:13 pm

  Oh, we zijn dol op de Efteling! Ik ga zeker met mijn meisjes dit jaar naar de winterversie! Gluhwein, sneeuw… Magisch!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   21 november 2017 at 5:03 pm

   Ja leuk is de Efteling hé?! Altijd zo’n fijne sfeer, gezelligheid en gewoon wonderlijk! Ik wens je alvast heel veel plezier. X

 2. 21 november 2017 at 5:34 pm

  De Efteling is hier wel traditie. Nu wachten tot de kleinkruimels groot genoeg zijn en dan gaan we weer een aantal jaren ieder jaar ;-0

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *