Wie jarig is trakteert! (GESLOTEN)

Wie jarig is trakteert! Op twee maart tweeduizend zeventien heb ik een win actie geplaatst op mijn blog. Er werd massaal op gereageerd en dat was SUPER leuk! Ik heb ook via mijn Facebook pagina laten weten in een video wie er heeft gewonnen, maar de winnares heeft zich helaas nooit gemeld. En dit is super jammer. Ik wilde deze leuke actie gewoon weer opnieuw openen! Dus wil je mee doen? Lees dan mee met de volgende regeltjes.

Op vijf maart tweeduizend zeventien was ik zevenentwintig geworden. Voor de een is dit oud en voor de ander nog erg jong. Ik zelf zie dit anders. Ik voel me niet oud, maar ook niet jong. Ik zie er nog jong uit en dat hoor ik ook heel vaak. Mensen schatten mij vaak rond de éénentwintig of tweeëntwintig jaar. Ik vind het wel leuk, maar soms ook niet. Ik wil niet zo worden behandeld, want vaak zie je dat wel. Als je vertelt dat je zevenentwintig bent, behandelen ze je meteen anders. Nou genoeg over mijn leeftijd… We gaan lekker door naar de win actie!

Wordt jij wel eens ouder of jonger geschat? En wat vind je hier dan van?

Wie jarig is trakteert!

Wat moet je doen? Dat is de vraag die jij jezelf nu stelt om mee te doen aan deze win actie, toch?!

– Abonneer je op mijn YouTube kanaal en zorg ervoor dat ik kan zien dat jij je hebt geabonneerd. Sommige mensen stellen een onzichtbare status in, maar zo kan ik niet zien of jij echt bent geabonneerd.

– Like mijn Facebook pagina 

Dat is alles wat je moet doen. Niet veel toch? Heel simpel. Maar mensen, vergeet alsjeblieft niet met een geldig e-mail adres te reageren. Alleen zo kan ik je bereiken en kan ik je mailen. Je mag voor de zekerheid ook je mail in de reactie erbij zetten. Dat zou nog fijner zijn. Maar zorg ervoor dat je email wel echt geldig is. Veel succes!

Wat kan je winnen? Drie bussen FA deoderant, Duo ombré lipstick, Roze kaars met LOVE erop, Bruisbal, Tangle Teezer goud, Toblerone en een potje met Volume powder.

25 Comments

 1. Myrthe
  Beantwoorden
  10 augustus 2017 at 1:04 pm

  Ik doe mee!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   10 augustus 2017 at 1:11 pm

   Super leuk dat je mee doet!

 2. daphna bakker
  Beantwoorden
  10 augustus 2017 at 1:18 pm

  ik doe mee.??
  en ja ik ben 34 jaar maar wordt altijd jonger geschat en ik vind het heerlijk!!?doe ik het toch goed hihihihi. ze schatten me meestal 24 a 26 jaar i ❤it. maar als ik dan zeg dat ik 5 kids heb schrikken ze zich kapot hahahhaha maar dan zeg ik het wel eerlijk hoor me leeftijd. maar goed ging twee weken terug hier in veenendaal pakje sigaretten kopen tot opeens de vraag kwam of ik me id wpu laten zien????? omg zo een groot compliment heb ik nog nooit gehad hahaha?. dus kimberly wat ik wil zeggen is beter dat ze je te jong? schatten dan te oud??.

 3. 11 augustus 2017 at 10:35 pm

  Hartstikke leuke prijs Kimberley, heb me geabonneerd op je kanaal. Ik word ook vaak jonger geschat en nu ik de 40 nader ben ik daar heel blij mee 🙂

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 augustus 2017 at 10:08 pm

   Leuk dat je mee doet! Heb je mijn pagina ook geliked? Daar zou ik zeker blij mee zijn ja. Geniet ervan nu ze het nog zeggen hihi.

   Liefs Kimberley

  • Kimberley
   Beantwoorden
   1 september 2017 at 2:40 pm

   Like je mijn FB PAGINA al?

 4. Angela
  Beantwoorden
  11 augustus 2017 at 11:56 pm

  Super leuk!!!
  Ik doe mee :d

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 augustus 2017 at 10:09 pm

   Leuk!

   Xoxo

 5. Claudia Diependaal
  Beantwoorden
  12 augustus 2017 at 3:09 am

  Ik doe heel erg graag mee! Ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal en op Facebook! Niet slim om niet te reageren als je wint. Wel leuk voor ons dus ik doe heel erg graag mee!

  cdiependaal@gmail.com is mijn mailadres.

  Groetjes Claudia!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   13 augustus 2017 at 10:09 pm

   Nee dat is niet slim. Maar des te beter voor jullie. Erg leuk dat je mee doet en fijn ook.

   Xoxo

 6. 12 augustus 2017 at 8:21 am

  Ik doe graag mee hoor en heb je facebook geliked (deed ik al) en je geabonneerd op je kanaal (lindaenbjorn, deed ik ook al hihi)

 7. elisabeth maria martina
  Beantwoorden
  12 augustus 2017 at 11:52 am

  ik laat me graag verrassen

 8. Anita H.
  Beantwoorden
  12 augustus 2017 at 3:23 pm

  Ik wordt meestal wel jonger geschat en daar ben ik heel blij mee. Sterker nog: als iemand mijn leeftijd juist weet te schatten, ben ik eerlijk gezegd best teleurgesteld.

 9. 12 augustus 2017 at 5:13 pm

  Ik doe mee

 10. Celina
  Beantwoorden
  14 augustus 2017 at 11:26 am

  Wat jammer dat de winnaar nooit gereageerd heeft maar leuk dat je de actie nu weer opnieuw opent!
  Ik ben zelf 23 en word vaak wel jonger geschat, omdat ik moeder ben van 2 kindjes krijg ik daardoor soms wel rare blikken.. (als ik samen ben met mijn vriend weer niet, hij is dan ook aardig wat ouder dan dat ik ben haha)
  Het pakket komt zeker goed van pas: ik gebruik altijd FA deodorant, chocolade is altijd goed en ben erg benieuwd naar de tangle breeze en volume powder!

 11. ilsiee prins
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 7:58 am

  Hieperdepiep hoera!!! 😉 Ha.. eerder werd ik altijd ouder geschat, (geluk ivm discotheken ed hahah)
  nu redelijk vaak word mijn legitimatie gevraagd ivm alcohol halen hahaha.. Een groot compliment dus! 😉
  Ik doe graag mee met dit feestje
  Groetje Ilsiee

 12. Marian B
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 9:54 am

  Leuk voor ons, ik doe mee! Eerder werd ik vaak jonger geschat nu helaas niet meer 🙁

 13. Anita te Gussinklo
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 2:58 pm

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag. Vroeger werd ik altijd veel jonger geschat.
  Ik doe graag mee aan de actie en volg je via Facebook & Youtube.

 14. Sharon de Ridder
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 3:20 pm

  Zei je Toblerone?! I’m in!

  Ik vraag maar nooit of mensen mijn leeftijd willen schatten, ben veel te bang dat ik het antwoord teleurstellend vind 🙂

 15. 15 augustus 2017 at 6:45 pm

  Ik vier mn verjaardag graag met je mee en ja ze schatten me vaak jonger dan ik ben
  Omdat ik vrij lang ben schatten ze me vroeger juist vaak veel ouder heeft allebei zn voordelen 😉

 16. 15 augustus 2017 at 9:09 pm

  In ieder geval nog gefeliciteerd! Ik wordt vaak wel jonger geschat. Nu ben ik 18, dus dan vind ik dat vervelend, maar later zal het waarschijnlijk andersom zijn haha. Het pakket klinkt erg leuk (en lekker, Toblerone, yum), dus ik doe zeker mee 🙂

 17. Liesbeth
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 9:34 pm

  Leuk!!! Ik doe graag mee. Je pagina geliket en je you tube kanaal. Gefeliciteerd! Ik word meestal jonger geschat en dat zal later steeds beter van pas komen!

 18. Lisanne Bons
  Beantwoorden
  15 augustus 2017 at 10:55 pm

  Ik ben 38 jaar en als ik dat tegen mijn nieuwe collega’s zeg van begin 20 dan zijn ze echt verbaasd dat ik het oudste ben van het hele team. Zelfs mijn collega die dit weekend 30 wordt dacht dat ik iets meer richting de 30 was dan de 40. Altijd fijn?
  Maar ik ben onlangs met hun mee uit geweest. Het feest heette ook nog ‘Vunzige deuntjes’ (dat had je in mijn tijd niet). Toen voelde ik me wel oud tussen al die mensen van begin 20?

 19. 17 augustus 2017 at 10:31 am

  Ik wordt áltijd jonger geschat, maar het maakt me niet zoveel uit eigenlijk. Ik heb geabonneerd op je youtube kanaal maar heb helaas geen fb, hopelijk maak ik zo ook kans!

 20. Lisakorro
  Beantwoorden
  24 augustus 2017 at 7:40 pm

  Hee!
  Ik was er met de vorige winactie ookal ‘bij’..
  Dus is doe wederom weer mee!
  😉

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *