Wij Hebben Een Pony Gehuurd!

Wij Hebben Een Pony Gehuurd!

Wij Hebben Een Pony Gehuurd!. Ja je kan het je zo gek niet bedenken, maar alles kun je tegenwoordig huren. Zo ook een pony. Wij gingen dat eens uitproberen en vandaag vertel ik jullie meer over het huren van een pony. Dit bericht is niet gesponsord, maar ik ben gewoon heel erg enthousiast dat dit kan! Ik heb het niet zo heel erg op paarden, maar door mijn dochter Chelsey, leer ik hiermee omgaan en kom ik telkens een stapje dichterbij.

Een pony huren? Heb jij er wel eens van gehoord. Ik niet. Ik zat eens te kijken op de website van Manege Nijhuis in Eibergen en kwam op het idee gewoon even te bellen en te vragen hoe en wat. Ik maakte een afspraak en kon de volgende dag al komen. Op de website staat trouwens ook heel duidelijk vermeld wat het huren van een pony precies inhoudt. Wij waren op de camping, dus wij zaten al redelijk dichtbij. Nou daar gaan we hoor…

Wij Hebben Een Pony Gehuurd!

We kwamen binnen en kregen kort uitleg. De pony’s stonden al klaar en wij kregen Blauwtje mee. Blauwtje had er niet heel veel zin in en dat kon je ook wel merken aan het paard. Chelsey kreeg een prachtig capje op en wij kregen instructies hoe en wat te doen. We kregen de route uitgelegd en we konden gaan lopen. Wat mooi zeg!

Het zonnetje scheen, maar het was wel aardig fris. We hebben een heel stuk kunnen wandelen. Een mooi stuk weiland gingen we langs. Ondertussen waren we nog even gestopt om wat foto’s te maken. Ik naast een pony… Hmm ja! Ik heb het gedaan en ik ben er ook nog een stuk mee gaan lopen. Ik vond het wel een beetje eng hoor.

Eenmaal terug gaven we de pony weer terug en mocht Chelsey Blauwtje nog even borstelen, aaien en knuffelen. De pony vond het allemaal wel prima. Er stond ook een pony naast en die was zo onwijs rustig en lief. Daar had ik wel direct een band mee (zie je trouwens ook in de video). Hij stond er heel zielig bij, maar hij kreeg genoeg liefde en aandacht van ons. We hebben echt genoten van Chelsey en van elkaar! Het was een heel leuk dagje.

Het pony rijden kosten trouwens €10,00 en je was zo’n drie kwartier tot een uurtje zoet.

 

10 Comments

 1. 18 januari 2018 at 8:13 pm

  Was zeker leuk en een echte aanrader ook om te kijken of je kind het wel echt leuk vind voor je alles gaat kopen en lessen gaat afnemen.

 2. 18 januari 2018 at 8:49 pm

  Wat gaaf! Mijn dochtertje wil ook heel graag paardrijden. Wij gaan het eerst maar eens in de bak proberen met begeleiding haha.

 3. 23 januari 2018 at 1:43 pm

  Wat gaaf zeg, dat je dit gewoon an doen en waarom eigenlijk niet, natuurlijk. Want je kan zoveel huren, waarom dan niet een pony voor een ritje. Ik begrijp dat jullie zelf – zonder begeleiding- met de pony mochten lopen? gaaf hoor.

 4. 23 januari 2018 at 1:49 pm

  OMG, zo gaaf! onze oudste zou dit ook wel willen denk ik.

 5. 23 januari 2018 at 1:56 pm

  Een fijne manier om kennis te maken met deze activiteit! En best betaalbaar ook.

 6. 23 januari 2018 at 2:21 pm

  Oh wat fijn! Zo kan je toch fijne dingen beleven en hoef je de stal niet uit te mesten! 🙂

 7. 23 januari 2018 at 2:23 pm

  Wat ongelooflijk leuk dit!
  Wist helemaal niet dat het kon.
  Ik ga eens kijken om dit met onze dochter ook te doen 🙂

  Xxx

 8. 23 januari 2018 at 2:32 pm

  Goed idee, om de interesse van het kind de testen!
  Zo zit je nergens aan vast! Paardrijden kost nogal wat geld en tijd. Dus eerst een tijdje huren lijkt me een geweldig plan.

  Alhoewel ik hoop dat mijn kids niet willen gaan paardrijden 😬😬

 9. 23 januari 2018 at 2:34 pm

  Oooh wat een leuke pony! En wat leuk dat je het hebt gedurfd. Heb je je angsten wat overwonnen?

 10. 24 januari 2018 at 10:22 am

  Leuk zeg! En qua prijs is dat ook nog eens prima te doen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *