Ik Wilde Niet Meer Leven!

Ik Wilde Niet Meer Leven!

Ik Wilde Niet Meer Leven! WAT? HUH? ECHT? Ja. Al ruim twee jaar heb ik last van mijn neusholtes en bijholtes. Na heel veel ziekenhuisbezoeken en een second opinion zijn ze er eindelijk achter wat het precies is. Vandaag leg ik uit hoe ze erachter zijn gekomen, wat het is en wat ze allemaal gaan doen. Mocht dit je interessant lijken druk dan op ‘ read more ‘. Veel lees plezier! En heb je tips, dan zijn die uiteraard heel erg welkom! Kom mee…

Ongeveer twee jaar geleden, als het niet langer is, kreeg ik last van veel hoofdpijn, klachten in mijn keel, neus en ademhaling. Ik was vaak verkouden en ik kon maar niet begrijpen waarom ik telkens zo zaak ziek werd. Op den duur kreeg ik ook echt last van mijn slijmproductie. Dat wil zeggen, ik kon mijn neus niet snuiten, maar ook niet mijn slijm wegkrijgen via mijn keel (rochelen). Dit was een rot fase! Het was eigenlijk zo’n rot fase dat ik eigenlijk niet eens meer wakker wilde worden en dat is echt erg! Ik ben maar eens naar ‘t ziekenhuis gegaan.

Ik Wilde Niet Meer Leven!

Ik was eerder al in 2016 naar het ziekenhuis gegaan omdat ik keelontsteking had opgelopen op Defqon1. Dit werd daarna alleen maar erger en erger en ik was vaak ziek. Toen het allemaal begon van wat ik hierboven vertelde was mijn eerste ziekenhuis bezoek in Nieuwegein. Daar konden ze eigenlijk niets vinden. Ze deden ook niet echt heel veel om eerlijk te zijn. Ze hebben voor de tweede keer in mijn neus gekeken, net zoals toen in 2016 en daar kwam uit dat ik allergische reacties heb. JOH! Dat heb ik al vanaf dat ik vier ben! Ik kreeg een neusspray mee, Daymista en allergie pillen. Deze mag ik beide heel mijn leven gaan gebruiken. Oke, dan gaan we dat maar eens gebruiken en gaan we kijken of dit wel werkt.

Toen ik dit ging gebruiken ging het eigenlijk al wel redelijk goed. De neusspray haalde het slijm eigenlijk weg uit mijn neus en het verdunde waardoor ik het kon doorslikken en het niet vast bleef hangen in mijn neusholte. Ik kon niet snuiten en niet doorslikken (niet vanuit mijn keel, maar vanaf de binnenkant van mijn neus). Ja, ik weet dat dit heel vreemd klinkt en ik kan het ook moeilijk uitleggen. Je moet het echt zelf hebben en voelen.

Hieronder kun je mijn video bekijken.

Toen zijn ze er dus achter gekomen, na een second opinion en een röntgenfoto in het Diak ziekenhuis, wat er aan de hand is. Ik heb twee neusschelpen die eigenlijk veel te groot zijn en dat dat alles tegenhoudt. Dit kon ter plaatse worden verwijderd, maar dit zag ik helemaal niet zitten. Wat nu? Ik kon een operatie krijgen. Zo zouden ze mijn neusschelpen verkleinen én ook nog iets extra: mijn bijholte verbreden. Hoe deze operatie gaat en wanneer ik die krijg, vertel ik jullie graag in het volgende artikel op mijn blog! Stay tuned! Liefs Kimberley.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *