WIN 10,- euro shoptegoed!

WIN 10,- euro shoptegoed! Oelalala een win actie! Een win actie is altijd leuk en zeker als het echt nuttig is. Zo ook nu. Vorige week heb ik een artikel geplaatst over de Sweakers. Als jullie het artikel gemist hebben kun je het hier terug lezen. Wil jij een waardebon van maar liefst 10,- euro winnen? Doe dan gauw mee met deze win actie. Verder op in dit verhaal leg ik je uit wat je hier allemaal voor moet doen en tot wanneer te actie loopt.

Zoals je in het artikel al hebt kunnen lezen, hebben ze deze Sweakers voor volwassenen én kinderen. De Sweakers zijn met print te koop, maar heel binnenkort ook in effe kleuren. De reden waarom dit word gedaan is omdat mensen toch één kleur willen hebben. Logisch, want voor volwassenen is dit best heftig om mee te lopen. En ik ben eerlijk, ik zou ook niet met deze roze Sweakers rondlopen haha. Mocht je mee doen met de win actie, kun je uiteraard zelf bepalen in welk maat jij de Sweakers besteld. Je krijgt eigenlijk met de waardebon, die je kan winnen, 10 euro korting op je bestelling. Ook zijn er bikini’s te koop op de website. Leuk hé?! ❤

7

Wat moet je doen om een waardebon te winnen? Ik kan er VIER mensen blij mee maken!

  • Volg mij op mijn FB pagina. Via je LIKE kan ik zien of je dit ook echt hebt gedaan!
  • Zet hieronder in een reactie waarom jij die 10,- euro shoptegoed zou willen winnen!
  • Deel dit bericht op je eigen Facebook account (OPENBAAR) zodat ik ook echt kan zien dat dit artikel is gedeeld. Je kunt dit artikel ook via mijn FB pagina delen op je eigen FB, mocht dit makkelijker voor je zijn.

Heb je alle stappen gedaan, laat dit dan ook even weten in een reactie en laat een geldig e-mail adres achter!

De ACTIE loopt tot en met 31 juni 2017

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *