Win actie: goed het nieuwe jaar in! (GESLOTEN)

Win actie: goed het nieuwe jaar in. In samenwerking met Hoesjes Outlet beginnen we 2017 erg goed! Ik mag namelijk €40,00 shoptegoed weggeven aan mijn trouwe lezers! Natuurlijk mogen mijn YouTube abonnees ook mee doen. Wil je weten wat je hier allemaal voor moet doen om kans te maken op het shoptegoed? En wil je alvast weten wat je te wachten staat? Of wil je misschien al wat uitzoeken, mocht je het geldbedrag winnen? 

Vandaag alles over deze fantastische win actie. Echt super gaaf dat ik jullie gewoon blij mag maken met €40,00 shoptegoed. Jullie kunnen uit vele telefoonhoesjes kiezen zoals hoesjes voor de iPhone. Veel van jullie zullen natuurlijk een iPhone hebben, maar er is nog veel meer te vinden hoor op de website. Kijk snel mee voor meer.

bekijk

Zoals je ziet is er ook een breed assortiment aan screenprotetors. Met één druk op de afbeelding zit jij op de website met vele aanbiedingen. Ook zijn er vele soorten accessoires te vinden op de website, zoals: kabels, docks, opladers en powerbanks. Ben je al overtuigd om mee te doe aan de win actie? Als jullie mee willen doen met deze leuke win actie, ga ik je NU vertellen wat jij daarvoor precies moet doen. Kijk heel snel mee volgers.

De pagina van Hoesjes Outlet liken. Mijn Facebook BLOG pagina liken. Extra kans: Abonneer op mijn YouTube

Ik wens jullie ongelofelijk veel succes met het mee doen aan deze win actie. Deze actie loopt tot en met 18 januari 2017. Op dinsdag 19 januari maak ik de winnaar of winnares bekend op mijn website. Gewoon hier. Wil jij ook samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kan je mailen naar info@lifestylekimberley.nl (KVK nummer: 67365930) en wie weet komen wij tot een leuk idee voor een samenwerking. Succes & liefs Kimberley.

19 Comments

 1. 5 januari 2017 at 1:45 pm

  Wat een leuke winactie! Ik ben best wel uitgekeken op mijn huidige telefoonhoesje, dus tegoed om nieuwe te kopen komt zeker goed uit. Ik heb alle stappen voltooid!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:15 pm

   Dank je! Leuk dat je mee doet. Zeker al je hoesje gewoon niet meer kan hihi.

   Liefs Kimberley

 2. Liesbeth
  Beantwoorden
  5 januari 2017 at 3:10 pm

  Leuke actie Kimberley! Ik doe graag mee want mijn hoesje kan echt niet meer!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:15 pm

   Liesbeth,

   Leuk dat je mee doet. Wie weet maak jij kans op die 40 euro shoptegoed!

   Liefs Kimberley

  • Lisanne
   Beantwoorden
   18 januari 2017 at 6:30 pm

   Ik doe ook mee!! Geen financiën voor een nieuwe hoesje.. (bewind) wie niet waagt weet het nooit!

   Plus blijf kijken naar je blogs en vlogs!!

   X Lisanne.

 3. Wendy
  Beantwoorden
  5 januari 2017 at 6:34 pm

  Wat een leuke actie en leuke blog.
  Ik doe graag mee.
  Ik volg de facebook pagjna’s en ik ben geabonneerd op je you tube.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:14 pm

   Hey Wendy,

   Dank je wel. Leuk dat je mee doet!

   Liefs Kimberley

 4. Alicia Hofman - Voshol
  Beantwoorden
  5 januari 2017 at 8:44 pm

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik heb geabonneerd op je you tube kanaal!

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:14 pm

   Leuk dat je mee doet!

   Liefs Kimberley

 5. Anita H.
  Beantwoorden
  6 januari 2017 at 4:14 am

  Gaaf, ik doe mee.

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:14 pm

   Helemaal leuk!

 6. Megan junier
  Beantwoorden
  8 januari 2017 at 10:35 am

  Jaaa leuke actie! Ben jullie gaan volgen!

 7. 8 januari 2017 at 3:41 pm

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb alles gedaan, en ik heb ook even wat filmpjes van je op youtube gekeken! Wat heb je een schattig kindje! Zo lief! Je hebt trouwens ook echt een leuke blog! Mijn complimenten, Liefs, Fabiën. (Fabtastic.diy@gmail.com)

  • Kimberley
   Beantwoorden
   8 januari 2017 at 10:13 pm

   Hey Fabien,

   Wat leuk dat ook jij mee doet zeg! Leuk dat je ook even op mijn YouTube kanaal hebt rond gekeken. Ja mijn dochter is echt super schattig, maar dat zegt iedere mama over haar kindje haha. Dak je wel voor je complimenten, doet mij altijd heel goed!

   Liefs Kimberley

 8. 9 januari 2017 at 6:05 pm

  Ik maak ook graag kans, mijn hoesje valt uit elkaar van ellende dus iets fashionables voor de iPhone kan ik wel gebruiken 🙂

  • Kimberley
   Beantwoorden
   9 januari 2017 at 10:29 pm

   Leuk dat je mee doet.

 9. Arise
  Beantwoorden
  18 januari 2017 at 6:51 pm

  Dan kunnen Jan en ik een leuk hoesje voor mijn schoonmoeder uitzoeken. En voor mezelf en Jan natuurlijk ook hahaha??.

 10. Jantje
  Beantwoorden
  18 januari 2017 at 7:56 pm

  Leuke actie, alle acties zijn voltooid!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *