Win actie: make-up workshop & T-shirtjes

Zoals jullie vast wel voorbij hebben zien komen, ging er een win actie rond op Facebook, Twitter, Instagram en YouTubeDeze win actie is wel bedoeld voor mensen boven de achttien jaar. Er hebben een aantal mensen mee gedaan, maar het aantal dat er mee doet valt mij toch echt vies tegen. Ik moet blij zijn met de mensen die mee doen, ik weet het, maar ik had er meer van verwacht. Waarschijnlijk komt het omdat deze win actie achttien+ is.

Toch doen er tien mensen mee met de win actie. De volgende keer zal ik mijn win acties houden voor alle leeftijden, maar dit heb ik ook niet verzonnen. De kaartjes zijn echt vanaf 18 plus. Ook kan je mijn eigen T-shirtjes dus winnen. Woow! Gaaf toch? Vandaag vertel ik wie de winnares is van deze win actie! Lees mee.

Ik denk dat je al naar beneden heb gescrollt. Jaaaaaa, ik ken het hoor. Je wilt maar al te graag weten wie er heeft gewonnen. Even nog iets anders… Heb jij niet gewonnen en wil je toch een T-shirtje van mij hebben? Mijn T-shirtjes zijn ook in de verkoop. Wil jij een shirtje hebben, dan kost deze €14,95 per stuk. Nu gaan we door!

2016-14-12-20-05-15

Gefeliciteerd Marleen Hiddink!!!! Jij bent de winnares van deze fantastische win actie. Jij gaat met een vriend, vriendin, kennis, moeder, oma of iemand anders samen naar de workshop! Ook win jij voor jullie allebei een T-Shirt! Heel veel plezier ermee en ik hoop dat je mijn T-shirt graag zal dragen. Wat moet je nog even doen? Stuur even je adres gegevens naar info@lifestylekimberley.nl en dan hoor je snel van me! Veel liefs van mij, Kimberley.

Bent u een bedrijf en wilt u samenwerken? Mailen kan naar info@lifestylekimberley.nl. KVK nummer: 67365930

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *