WINARESSEN give a way TOUCH HANDSCHOENEN en SJAAL

Oke, ten eerste mag ik me wel erg diep gaan schamen. Ten tweede heb ik een “smoes” klaar staan, wat geen smoes is, maar waarschijnlijk voor jullie wel. Weten jullie nog dat ik een win actie hield met handschoenen, touch handschoenen om precies te zijn? Of eigenlijk een Give A Way. Deze zou ik vrij snel bekend maken. Ik ben dit
totaal vergeten en heb er serieus niet meer aan gedacht! Ik schaam me diep! Normaal ben ik altijd heel strikt met win acties of iets. Ik ben verder erg druk geweest en heb echt teveel aan mijn hoofd gehad en er kwamen ineens tig bedrijven die wilden samenwerken. Sorry, sorry en nogmaals sorry! Vandaag ga ik dan twee winnaars bekend maken die deze sjaal en touch handschoenen hebben gewonnen. Je kan ze mooi van de herfst/winter gebruiken. Nu niet meer he…. het is lente hihi.

Voor de mensen die even kwijt zijn waarover het ging. Hier even een goede opfrisser!

En de WINARESSEN give a way TOUCH HANDSCHOENEN en SJAAL zijn geworden:

WINARESSEN give a way TOUCH HANDSCHOENEN en SJAAL

WINARESSEN give a way TOUCH HANDSCHOENEN en SJAAL

Zouden jullie mij je gegevens willen mailen naar lifestylekimberley@gmail.com en dan stuur ik de pakketjes zo snel mogelijk jullie kant op! Leuk dat jullie hebben meegedaan en voor de mensen die niet hebben gewonnen: er komt heel snel een nieuwe win actie aan! Op de hoogte blijven? Dat kan hieronder.

Ik wens de kijkers een hele fijne dag toe en graag zie ik jullie terug op Lifestylekimberley.nl

 Hieronder kan je mij direct volgen!
Snapchat Kimberleykirby
Instagram
Facebook
Twitter

2 Comments

 1. 4 mei 2016 at 9:06 am

  Whahaha dit weekend wordt het 24 graden lekker kind 😉

  • Kimberley
   Beantwoorden
   4 mei 2016 at 9:17 am

   Haha daarom kunnen ze het voor de herfst winter gebruiken. Had er serieus niet meer aam gedacht. Echt erg

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *