Winnares bekend van de 400 abonnees WIN ACTIE

Hoe spannend is dit? De winnares van de win actie is bekend! Wie o wie zou het zijn geworden? Ik moet zeggen dat het best een ding was om alle namen op te schrijven en alles dubbel te doen. Het is een werkje, maar je moet het ervoor over hebben natuurlijk. Ik zou de video met Chelsey samen opnemen, maar hier was het een beetje te laat voor en het moest toch echt vandaag online. Ik heb de video gister avond nog zitten opnemen en het is dus ook nachtwerk geworden. Dat komt omdat ik het gewoon moet doen voor jullie, so i made it! Kijk snel mee naar mijn video! Liefs Kimberley – Lifestylekimberley.nl

Anne-Wil van harte gefeliciteerd met jouw verrassingspakket. Ik hoop dat je er blij van word en dat je er wat aan hebt. Ik heb het echt uitgekozen naar mijn eigen smaak in de hoop dat je het leuk vind. Ik weet natuurlijk nooit wat mijn kijkers leuk vinden, maar ik hoop dat dit voldoende is en je er wat mee kan. Bedankt voor het mee spelen en nogmaals, van harte gefeliciteerd en stuur mij zo snel mogelijk je adres via info@lifestylekimberley.nl. Dan krijg jij zo snel mogelijk het pakket toegestuurd! ❤

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *