Zijn we er al?

Zijn we er al? Ik heb trouwens nog helemaal niet vertelt hoe Diego, Chelsey en ik zitten. Diego zit bij het raam, Chelsey zit in het midden en ik zit aan de buitenkant. Normaal wil ik wel bij het raam zitten, maar ik moet altijd zoveel plassen. Dan is het niet zo handig als ik bij het raam ga zitten. Vandaar dat ik aan de buitenkant zit. Het duurt wel heel erg lang voor we kunnen gaan. Mijn geduld raakt nu echt op! Wanneer gaan we nou? Kom op!!!

Ooohh pfff. We hebben net te horen gekregen dat er een storing in Frankrijk is. Daar zijn enorme onweersbuiten en vandaar dat we nog even moeten wachten. Het is enorm druk daar en het vliegverkeer moet dus goed geregeld worden. Niet echt om blij van te worden, maar je kan er nou eenmaal niets aan doen. Daar staan we dan om 13:45. We worden op de hoogte gehouden van alles, dus dat is erg fijn. Alleen dit duurt alleen maar langer. Van klagen wordt je moe en van klagen wordt je chagrijnig. Oké, laten we kalm blijven. Adem in en uit.

Zijn we er al?

Hier in Nederland is het trouwens lekker weer, geen onweersbui of regen  te bekennen. Het is inmiddels 13:54 en we staan nog steeds stil. Het is 13:58 en we staan nog steeds stil. Hier word je echt niet blij van en zeker niet omdat de piloot net zei dat we op tijd zijn. Op tijd zijn we sowieso niet meer nu. Oh terwijl ik dit typte dat we toch wel te laat zouden komen, ging het vliegtuig ineens rijden. We worden nu naar de goede baan gebracht.

Hoe lang zou het duren voor ie weer stopt? NIET. Hij heeft ons naar de goede baan gebracht. Oké, hij kan opstijgen. Daar gaan we! YES, we zitten in de lucht. Wat een raar gevoel is dat altijd. Althans, ik krijg er altijd een achtbaan gevoel bij. Vooral als het vliegtuig nét van de grond is. Wie herkent dit gevoel? Toen we eenmaal zaten was het prima voor mij. Ik merkte geen angst meer. Ik kreeg alleen angst als ie even wiebelde, maar toen ik zag dat de bemanning ook rustig bleef, werd ik automatisch ook rustig. Zij weten wanneer iets niet oké is.

De foto hierboven is van toen we al een poosje in de lucht vlogen. Wat zitten die twee rustig hé? Chelsey was lekker een filmpje aan het kijken, nadat ik een foto maakte met mijn telefoon en Diego zat ook op Netflix lekker zijn serie’s te kijken. We hebben een goede vlucht gehad en om nog even op de baby terug te komen. Zij heeft de hele vlucht geslapen. Vijftien weekjes oud! Respect voor kind en ouders. We zijn er trouwens bijnaaaaaaaa.

YES, we zijn geland. Om 16:28 zijn we geland op het vliegveld van Ibiza. Eindelijk na elf jaar komt mijn droom uit. Op vakantie naar Ibiza. Ik wilde het altijd zo graag meemaken en nu ben ik er gewoon. Wat lekker! We pakken onze spullen uit het vliegtuig, gaan het vliegtuig uit en stappen in de bus die ons naar het vliegveld brengt. Nu onze koffers pakken, auto pakken en naar het huisje toe! Wil je meer vakantie artikelen zien met mooie foto’s? Blijf mij dan volgen en bekijk aankomende dinsdag weer een nieuw artikel over Ibiza! Liefs.

Dit artikel is NIET gesponsord!

Wil je meer weten? Of wil je weten wat er op mijn planning staat? Hou dan mijn website in de gaten, want rechts in het vakje kun je zien wat ik allemaal nog ga doen en waar ik heen ga. Wil je graag samenwerken met Lifestyle Kimberley? Dan kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com. Liefs Kimberley. Tot snel weer.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *