Wie is Lifestylekimberley?

Je kan niet genoeg kleding hebben als vrouw…

Welkom op mijn website Lifestylekimberley.nl. Wat leuk dat je komt kijken! Je zult jezelf vast wel afvragen wie er schuilt achter deze naam. Wat voor een persoon ben ik, hoe oud ben ik en wat heeft mij zo gedreven om te gaan bloggen? Ik ga het je allemaal vertellen! Lees mee om mij beter te leren kennen.

Wie ben ik nou eigenlijk?

Mijn naam is Kimberley, geboren in 1990 en ik ben woonachtig in het mooie Utrecht. Hier ben ik geboren en getogen. Ik ben een super trotse moeder van een dochter, genaamd Chelsey. Zij is geboren in 2014. Ik woon in regio Utrecht, samen met mijn vriend en dochter. Wij hebben een heel leuk huisje waar wij heel erg blij mee zijn. Chelsey heeft een hele leuke meisjeskamer met vooral veel roze en héél veel knuffels! Wij hebben ook nog twee lieve honden, Luna en Snow. Luna is een teefje van bijna 10 jaar oud en Snow, ook een teefje, is bijna 4 jaar. Wij zijn gek op dagjes weg gaan, knutselen, buiten zijn, wandelen met onze honden, Simsen en lachen! Maar bloggen is natuurlijk mijn grootste passie hé!

Wanneer begon ik met bloggen en waarom?

Ik was altijd al aan het schrijven in boekjes en dagboeken. Dat was toen al mijn passie. Ik beschreef altijd mijn dag en hoe iets was gegaan. Ook uitje schreef ik erin op. Toen ik erachter kwam dat je ook kon schrijven op het internet ben ik op onderzoek uit gegaan. Ik kwam terecht bij zo’n gratis website. Al snel merkte ik dat ik meer wilde. Ik wilde een echte eigen website. In juli 2014 ben ik dit blog begonnen: Lifestylekimberley.nl. Wat spannend was dat zeg! In het begin schreef ik over alles en nog wat, maar na mate ik meer schreef, ging ik ook gericht schrijven. Momenteel schrijf ik over lifestyle, reviews over producten, dagjes weg en moederschap.

In 2012 begon ik met bloggen via een gratis website. Ik zette hier al mijn dagelijkse verhalen op. Ik vond het leuk om dingen te delen met mensen. Dit omdat ik vroeger ook al veel dagboeken bijhield en het mij leuk leek om dit te delen. Ik schrijf natuurlijk heel anders dan in een dagboek, maar wel met dezelfde insteek. Ik heb alles nog en dat is zo ontzettend leuk om terug te lezen. Nu ik dit blog heb leef ik mij echt uit. Ik schrijf onder andere reviews, moederschap, lifestyle en over dagjes uit. Er is genoeg te vinden op de website. Toen ik deze website startte wist ik helemaal niet waar ik moest beginnen en HOE ik moest beginnen. Ik ben een perfectionist, dus alles moest er netjes en overzichtelijk uit ziet. In het begin was het zoeken na wat ik wilde qua thema, lettertype en indeling. Ik heb enorm veel zelf gedaan en daar ben ik trots op! Zoals je ziet is het nu een mooie overzichtelijke website geworden in de loop der jaren ❤

Meer zien? Vergeet mij dan niet te volgen op mijn sociale media. De linkjes staan onder aan dit blog.

Bent u een bedrijf of mede-blogger en wilt u samen werken? Graag! U kunt mij mailen op het onderstaand email adres en wie weet hebben wij een hele prettige samenwerking!

Lifestylekimberley@gmail.com
Youtube
Instagram
Facebook