Beauty By Romana

Beauty By Romana. Dit bedrijf zit gevestigd in Nieuwegein en ik ben er een tijdje geleden geweest voor een afspraak. Ik had een afspraak voor een beauty behandeling. Ik liet henna brows verven. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik hier van vind, hoe lang dit blijft zitten, hoe de behandeling gaat en of ik dit nogmaals zou doen. Heb je er zin in? Ik wens je veel plezier met het lezen en kijken van dit blog. Vergeet mijn video niet te kijken!

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley. Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? De behandeling wordt echt keurig uitgevoerd. Romana tekende op maat van m’n ogen, neus en gezicht de wenkbrauwen. Ze trekt lijnen van hier naar daar en bevestigd de lijnen. Hierna gaat ze de wenkbrauwen met een henna verf in verven. Het wordt ge-harst en geëpileerd. Fleeky wenkbrauwen!

De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uurtje. Het is een fijne behandeling en je ervaart geen pijn. je kunt er voor kiezen om een olie aan te schaffen. Deze olie bevordert de haargroei en is een verzorging voor je wenkbrauwen. Deze olie moet je dagelijks opsmeren. Gewoon één keer per dag in de ochtend of avond. Je mag de eerste 24 uur niet douchen en niet in de zon gaan zitten. Als je toch in de zon gaat, vervaagd de verf. TIP!

Mijn video over de behandeling.

Hoe lang blijven henna brows zitten? De henna brows kunnen van vier tot zes weken blijven zitten. De eerste weken zal de verf echt in de huid blijven zitten, maar na mate trekt dit weg en blijven de haartjes wel bedekt.

Zou ik dit nogmaals doen? Volmondig zeg ik ja. Ik ben er echt blij mee. Jee hebt er lang plezier van en het is enorm handig voor in de ochtenden. Je bent zo klaar met je make-up! Het scheelt een hoop tekenwerk.

Wat vond ik van de behandeling? Ik vind dat Romana de behandeling perfect heeft uitgevoerd! Dank je wel! Over een paar weken ga ik weer terug voor een nieuwe henna brows behandeling in Nieuwegein bij Romana.

Het resultaat van mijn wenkbrauwen!

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley. Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Ik ben enorm blij met mijn wenkbrauwen. Nog nooit heb ik ze zo mooi gehad. In het verleden heb ik wel eens een behandeling gehad, maar dit was niet echt naar wens van wat ik wilde. Je bent echt een topper Romana!

Heb je interesse in een behandeling? Dan kun je kijken op www.beautybyromana.nl 

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *