Je kan niet genoeg kleding hebben als vrouw…

Door Kimberley jun22,2021
Je kan niet genoeg kleding hebben als vrouw…

Iedere vrouw houdt van winkelen, kleding, schoenen en accessoires. Je kan niet genoeg kleding hebben als vrouw… Dat is mijn motto! Als ik eerlijk ben heb ik best veel video’s gemaakt in de vorm van een shoplog. Vandaag wil ik mijn favoriete video’s en webshops met jullie delen. En tot slot: naar welke winkels ga ik graag? Dat en meer lezen jullie vandaag in mijn nieuwe blog artikel. Veel lees plezier!

Je kan niet genoeg kleding hebben als vrouw...

Iedere vrouw houdt van mooie dingen in het leven. Kleding en schoenen zijn één van de belangrijkste dingen voor een vrouw! Neem nou bijvoorbeeld de Isabel Marant schoenen. Deze zijn super gaaf om te zien, maar vooral om aan te hebben! Qua zomerschoen is dit toch wel mijn favoriet hoor. Deze prachtige Isabel Marant schoenen kun jij deze zomer in jouw kast hebben en héél veel dragen met de warme zomerdagen. Voor meer luxere artikelen kun je heerlijk shoppen via Marjon Snieders. Heel veel shopplezier!♥

Shop jij meer online of liever in een winkel?

Persoonlijk ga ik graag naar een winkel toe. Vooral omdat ik merk dat heel veel kleding doorschijnt. De één vindt het mooi en de andere niet. Ik heb vaak online bij de H&M gewinkeld en daar schijnen veel broeken, jurkjes en topjes door. Ik zelf vind dat niet prettig. Als ik in de winkel loop, heb ik dus de neiging om niet veel te shoppen. Op internet ziet het er vaak leuker uit dan in de winkel zelf en laat ik het in de winkel vaker liggen. Heb jij dat ook, als je online winkelt, je véél meer in je winkelmandje stopt?

Wat zijn mijn favorieten winkels?

Primark (ook voor Chelsey)
MTK Fashion
The Store Woerden
Style Woerden
Marjon Snieders (voor de luxere artikelen)
Hema
Zeeman

De eerste video is één van mijn laatste shoplogs die ik heb gefilmd. Ik koop nu eenmaal meer kleding voor mijn dochter dan voor mijzelf. Maar als ik voor mijzelf winkel, doe ik het ook goed! Ik heb laatst nog lekker gewinkeld en ik ben zeer goed geslaagd. Ik had wat fijne tops en lange jurken nodig. In deze video hierboven laat ik kinderkleding en kinderschoenen zien. Eigenlijk is kinderkleding shoppen nóg leuker. De tweede video gaat over een designer portemonnee waar ik nog steeds super blij mee ben!

Wat zou jouw favorieten winkels? Vertel het mij in de comments!

LET OP!!!! Wanneer ik een product promoot op mijn YouTube kanaal, Instagram of mijn blog, zet ik dat er altijd bij in de vorm van “Deze video/blog is gemaakt in samenwerking met”. Mocht dit er niet bij staan dan heb de video of blog zelf gecreëerd. Als een product WEL gesponsord is, weet dan dat ik dit sponsor omdat het product ook daadwerkelijk bij mij past en ik er ook echt tevreden over ben. Mochten er toevallig nog vragen of opmerkingen zijn? Stuur mij een berichtje via Lifestylekimberley@gmail.com

Social media kanalen waar je mij kunt volgen: Instagram, Facebook, Youtube

Dit blog is gemaakt in samenwerking met Marjon Snieders.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *