Alita: Battle Angel

Door Kimberley apr10,2019

Een tijdje geleden gingen mijn vader en ik naar de film Alita: Battle Angel. Ik had hierover al veel gezien en deze film trok mij heel erg aan. Ik wilde hier erg graag naar toe. We hebben twee tickets gekocht bij Cinelounge in Houten. Eens kijken of mijn verwachtingen voldaan werden. Alita is een cyberpunkfilm met veel actie en veel avontuur! In deze persoonlijke korte review lees je veel meer!

Alita Battle Angel

‘Alita: Battle Angel’ draait om de lotgevallen van een schijnbaar afgeschreven vrouwelijke cyborg die gered wordt van een vuilnisbelt door een dokter en een tweede leven krijgt. Van het eerste leven herinnert ze zich niets, alhoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen. Het is een verfilming van de mangareeks Gunnm van Yukito Kishiro.

Alita Battle Angel

Ik was zelf erg geboeid door de trailer die ik heb gezien van deze film. Normaal houd ik zelf niet zo van actie films. Toch moest ik deze in de bioscoop zien. De animatie, actie, het verhaal. Het boeide mij enorm! De film heb ik aandachtig zitten kijken en ik ben van het begin tot het einde echt geboeid gebleven. Alita krijgt een relatie met een mens. Kan de stad het aan? Kijken ze niet gek op? De slechteriken blijven zich maar aankondigen in de stad. Maar verslaat Alita ze ook allemaal? Alita wordt gespeeld door Rosa Salazar. De film Alita Battle Angel is écht fantastisch gemaakt. Deze film is zeker een aanrader om te kijken. Bekijk hem in jouw dichtstbijzijnde bioscoop en mis hem niet! ✰

Deze film is geschikt vanaf 12 jaar. Deze film heeft actie en avontuur. Alita duurt 122 minuten.

Vanaf 12 juni 2019 is deze film op DVD te koop

Dit artikel is niet gesponsord en geheel op eigen initiatief geschreven!

Liefs,

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *