Pieter konijn de film

Door Kimberley jul3,2018
Pieter konijn de film

Pieter konijn de film. Zevenentwintig mei gingen Chelsey, Debbie en ik naar deze film toe. De eerste keer was helemaal mislukt om naar de bioscoop te gaan omdat de tijden verkeerd aangegeven stonden op de website. De tweede poging ging helemaal goed! Mij leek het wel leuk om een review te schrijven over deze leuke en super mooie film. Lijkt het je leuk om te zien waar het precies over gaat? Dan kun jij er misschien heen met de kids.

Misschien weten de mama’s onder ons wel dat er een serie van Pieter konijn op Netflix staat. Deze serie kijkt Chelsey enorm graag. Het liefst gewoon iedere dag. Ik zag dat er een film uit kwam in maart van Pieter konijn de film. Daar moesten wij natuurlijk heen! Zo gezegd zo gedaan. Wij gingen naar Kinepolis in het Jaarbeurs.

Pieter konijn de film

Waar gaat de film over?

De film gaat uiteraard over een konijn, goh! Er is een rottige buurman in de buurt die een moestuin heeft. Deze meneer, die meneer Verhoef heet, wil geen ongedierte in zijn tuin, want zo noemt hij de konijnen. Hij zet vallen neer en wordt iedere keer erg boos! Het “baasje” van de konijnen ontmoet een man en wordt verliefd. Deze jongen blijkt een neefje van de gemene buurman te zijn. Ook hij vind Pieter en zijn vriendjes niet leuk en doet er alles aan om ze uit de moestuin te houden. Toch krijgen deze twee mensen een relatie en hebben ze plezier!

Dank je wel voor het bezoeken van LifestyleKimberley.nl. Laat je wat leuks achter op mijn blog? Alvast bedankt.

Dit artikel is geen samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *