Caribabad gevestigd in Gorinchem

Caribabad gevestigd in Gorinchem. Wie heeft er wel eens van gehoord? Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ik kom zelden in zwembaden die voor mijn doen ‘ver weg’ zijn, maar als het echt leuke zwembaden zijn wil ik de gok nog wel eens wagen. Een tijdje terug ben ik voor het eerst in het Caribabad geweest en vandaag wil ik jullie een kleine review geven over dit nette en fijne zwembad. Kijk mee voor info even mee.

Caribabad is een zwembad wat mij direct heel erg opviel, want het is niet een zwembad zoals alle andere heb ik gemerkt. Als je het zwembad in gaat is het water 0,25 m en des de verder jij loopt des de dieper het wordt. Dit zie ik eigenlijk nooit in andere zwembaden. Bij de zwembaden waar ik tot nu toe ben geweest heb je direct een diep zwembad waar een volwassenen net kan staan. Dit maakt het caribabad bijzonder. Zo kunnen de kinderen ook gewoon in het zelfde zwembad als jij zwemmen. Op deze manier kun je de kinderen ook steeds stukje bij beetje meenemen van het ondiepe naar het diepe. Bij Chelsey werkte dit in ieder geval wel erg goed! Toppie!

In het zwembad zit ook een gele glijbaan. Deze is voor kinderen, maar ook voor volwassenen te gebruiken. Ik ben er zelf ook af gegaan, maar omdat het voor volwassenen te ondiep is kom je wel apart terecht. Dit hebben ze ook wel slim gedaan zodat de kinderen gewoon lekker in het ‘grote’ zwembad van de glijbaan af kunnen. Als je verder het diepe in gaat kom je bij een lichte stroomversnelling. Deze is niet bijzonder. Verder kun je daar lekker rond zwemmen en lekker relaxen bij de bubbeltjes. Ook kun je naar het buitenzwembad als deze open is.

Hebben ze er ook een glijbaan?

Ze hebben in het zwembad ook een grote glijbaan. Helaas maar één glijbaan. Dat vind ik best wel jammer, want ik ben echt een glijbanen freak. En met één glijbaan…. zo saai! Van deze glijbaan ben ik een stuk of zes keer af geweest en daarna had ik het wel gezien. Verder is het een super toffe glijbaan met lichteffecten, muziek wat je kan kiezen en een apart zigzag effect wat je tegen komt in het begin van deze glijbaan. De glijbaan gaat niet hard en is geschikt voor jong en oud. Ik vind het belangrijk dat de glijbaan toegankelijk is voor jong en oud.

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Je hebt in dit zwembad ook een heel leuk kinderbadje voor baby’s, peuters en kleuters. Normaal is het één badje, maar dit zijn er twee. Erg leuk gedaan want de één is heel erg gemaakt voor de baby en de andere is ietsjes dieper en gemaakt voor de peuter en kleuter. Ze hebben allebei een kleine glijbaan. De twee badjes zitten naast elkaar. Tussen de twee badjes in zit nog een iets grotere glijbaan gebouwd. Deze glijbaan is alleen geschikt voor peuters en kleuters. De ouders mogen niet mee glijden. Hiervoor moeten de kindjes wel effe twee trappen op.

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Wat zijn de prijzen van dit zwembad precies?
– Baby tot 1 jaar GRATIS
– Kluisje €1,00 retour na gebruik
– Los bad €6,10

Iedere vrijdag is er disco zwemmen in dit zwembad. De tijden hiervan zijn van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Ik heb een aantal beelden geschoten van het zwembad. Bij 5 minuten en 10 seconden kun je het zwembad zien.

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *