Caribabad gevestigd in Gorinchem

Door Kimberley mei22,2018
Caribabad gevestigd in Gorinchem

Caribabad gevestigd in Gorinchem. Wie heeft er wel eens van gehoord? Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Ik kom zelden in zwembaden die voor mijn doen ‘ver weg’ zijn, maar als het echt leuke zwembaden zijn wil ik de gok nog wel eens wagen. Een tijdje terug ben ik voor het eerst in het Caribabad geweest en vandaag wil ik jullie een kleine kijk geven over dit nette en fijne zwembad!!

Caribabad is een zwembad wat mij direct heel erg opviel, want het is niet een zwembad zoals alle andere heb ik gemerkt. Als je het zwembad in gaat is het water 0,25 m en des de verder je loopt des de dieper het wordt. Dit zie ik weinig in andere zwembaden. Bij de zwembaden waar ik tot nu toe ben geweest heb je direct een diep zwembad waar een volwassenen net kan staan. Dit maakt het Caribabad bijzonder. Zo kunnen de kinderen ook gewoon lekker ondiep zwemmen. Op deze manier kun je de kinderen ook steeds stukje bij beetje meenemen van het ondiepe naar het diepe. Handig!

In het zwembad zit ook een gele glijbaan. Deze is voor kinderen, maar ook voor volwassenen te gebruiken. Ik ben er zelf ook af gegaan, maar omdat het voor volwassenen te ondiep is kom je wel apart terecht. Dit hebben ze ook wel slim gedaan zodat de kinderen gewoon lekker in het ‘grote’ zwembad van de glijbaan af kunnen. Als je verder het diepe in gaat kom je bij een stroomversnelling. Deze stelt niets voor. Verder kun je er lekker rond zwemmen en lekker relaxen bij de bubbeltjes.

Hebben ze er ook een glijbaan?

Ze hebben in het zwembad ook een grote glijbaan. Helaas maar één glijbaan. Dat vind ik best wel jammer, want ik ben echt een glijbanen freak. En met één glijbaan…. zo saai! Van deze glijbaan ben ik een stuk of zes keer af geweest en daarna had ik het wel gezien. Verder is het een super toffe glijbaan met lichteffecten, muziek wat je kan kiezen en een apart zigzag effect wat je tegen komt in het begin van deze glijbaan. De glijbaan gaat niet hard en is geschikt voor jong en oud. Ik vind het belangrijk dat de glijbanen toegankelijk moeten zijn voor jong en oud. Ken jij deze glijbaan of niet?

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Je hebt in dit zwembad ook een heel leuk kinderbadje voor baby’s, peuters en kleuters. Normaal is het één badje, maar dit zijn er twee. Erg leuk gedaan want de één is heel erg gemaakt voor de baby en de andere is ietsjes dieper en gemaakt voor de peuter en kleuter. Ze hebben allebei een kleine glijbaan. De twee badjes zitten naast elkaar. Tussen de twee badjes in zit nog een iets grotere glijbaan gebouwd. Deze glijbaan is alleen geschikt voor peuters en kleuters. De ouders mogen niet mee glijden. Hiervoor moeten de kindjes wel effe twee trappen op. TIP: trek waterschoentjes aan.

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Caribabad gevestigd in Gorinchem

Wat zijn de prijzen van dit zwembad precies?
– Baby tot 1 jaar GRATIS
– Kluisje €1,00 retour na gebruik
– Los bad €6,10

Iedere vrijdag is er disco zwemmen in dit zwembad. De tijden hiervan zijn van 19:00 tot 21:00 uur.

Ik heb een aantal beelden van het zwembad. Bij 5 min en 10 seconden kun je het zwembad zien.

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *