Thomas de trein weekend

Door Kimberley mei24,2018
Thomas de trein weekend

Thomas de trein weekend. Het event vond plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Om precies te zijn bevind zich dit op de Maliebaan in de stad. Ik denk dat iedereen dit in Utrecht en omgeving wel kent. Mocht je hier nog nooit van gehoord hebben kijk vandaag dan zeker mee naar dit artikel, wat gaat over Thomas de trein weekend event. Ik ging er dit jaar voor het allereerst heen samen met Chelsey en wij hebben ontzettend genoten samen!

Thomas de trein weekend

Een tijdje geleden zat ik op Facebook, net zoals vele van ons altijd doen en zag ik ineens een advertentie van het Spoorwegmuseum. Ik dacht: ‘hey, dat is leuk zeg! Thomas de trein. ‘ Ik trok mijn stoute schoenen aan en ben kaartjes gaan bestellen. Twaalf mei was het zo ver. Wij gingen gezellig een dagje naar het Spoorwegmuseum!

Thomas de trein weekend

Het was een klein beetje een verassing voor Chelsey en ze vond het super leuk dat we erheen gingen. Toen we aankwamen begon het al meteen met de vriendjes van Thomas. Als ik het goed heb stond Gordon in het begin van het museum. Ook kon je gewoon de normale treinen zien en in de treinen gaan zoals altijd bij ieder bezoek. Eerst moesten we ons ticket laten zien en daarna konden we gezellig door naar het event. Daar gaan we dan hé!

Thomas de trein weekend

Toen we binnen kwamen zagen we meteen een grote tafel met allemaal speelgoed van Thomas de trein. Toen we verder liepen zagen we een groot podium en een groot doek boven ons hangen. Hier stond netjes op waar je allemaal heen kon gaan en dit was met pijlen aangegeven. Het podium was bedoeld voor een musical en ook hiervoor stond een bord met de aangegeven tijden wanneer ze zullen optreden. Allemaal erg handig gedaan!

Thomas de trein weekend

Wat was er allemaal te doen?

Er was een mega groot speelkleed aanwezig, je kon jezelf laten schminken, jezelf laten tatoeëren (nep), musical bijwonen, rondneuzen, Thomas de trein in het echt zien, de Dikke conducteur zien, speelgoed kopen, lekker eten en drinken, naar de bioscoop gaan en natuurlijk de vriendjes van Thomas bekijken die in het museum stonden.

Thomas de trein weekend

Thomas de trein weekend

Thomas de trein weekend

Wij hebben de musical ook gezien en deze is erg leuk voor de kinderen. In mijn video zie je ook wat voor soort liedjes ze zingen en wat voor een leuke dansjes ze erbij doen. Ieder kind én zelfs de ouders kunnen gezellig mee doen met deze vrolijke liedjes. Ook zijn we wezen kijken bij Thomas zelf. Hij stond buiten op ons te wachten om ons te begroeten. Natuurlijk hebben we Thomas even gedag gezegd. Wat was hij mooi en wat staat blauw hem goed zeg! We hebben gewacht tot ie weer wegreed. Later op de middag kwam hij weer terug rijden om andere kindjes te groeten. Daarbij kwamen ook de Dikke conducteur even een kijkje nemen en wat kletsen met de kids.

Thomas de trein weekend

Thomas de trein weekend

Thomas de trein event was dit jaar alweer de tiende editie en daar mag het Spoorwegmuseum trots op zijn, want ieder jaar wordt het weer mega druk bezocht door duizenden kinderen en ouders. Ga jij volgend jaar ook?! ❤

In deze video kun je gezellig met mij, Chelsey en Thomas mee op pad door het Spoorwegmuseum:

Dit artikel is geheel uit eigen initiatief geschreven en is niet gesponsord. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *