Carrousel wedstrijd in Den Haag

Door Kimberley apr23,2024
Carrousel wedstrijd in Den Haag

Carrousel wedstrijd in Den Haag. Het is alweer de tweede oefenwedstrijd voor de meiden om te rijden. Deze keer dus in Wateringen (Den Haag). De meiden hadden er ongelofelijk veel zin in! Een tikkeltje nerveuzer dan de vorige keer gingen ze er met volle moed tegenaan. In mijn vorige blog artikel kunnen jullie lezen én zien (vlog) hoe ze het hebben gedaan bij hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Deze werd gereden in Houten (Utrecht). De video en de blog zijn hieronder te zien.


Wil jij mij volgen op sociale media?
Via deze linkjes kom je bij mijn sociale media: InstaTikTokYouTube


Klik hier voor het vorige artikel om te lezen over de eerste carrousel oefenwedstrijd van 2024. De video is hier onder te zien.

De tweede en ene laatste wedstrijd hebben ze nu dus ook gereden en wat was het gaaf om weer allemaal mee te mogen maken. Eigenlijk zou ik deze dag ook helemaal niet vloggen, maar ik had er onwijs veel zin in om het wél te doen! Natuurlijk is het ook leuk voor later om dit terug te zien voor mijn dochter. Dus mocht je benieuwd zijn naar de tweede oefenwedstrijd, bekijk hieronder de video.

De prachtige zadelsieraden die ik in de video laat zien komen van silscreate-it. Een mooie aanwinst voor de zadels! Er staan verschillende soorten zadelsieraden op haar website en je kunt ze laten maken hoe jij het wil. Jouw ontwerp op je eigen paard of verzorgpaard/pony. Hoe gaaf is dat dan?

Carrousel wedstrijd in Den Haag

Carrousel wedstrijd in Den Haag

De dag duurde best lang en het was veel staan en wachten. Het wachten was vooral op Blondie. Blondie, Chelsey haar pony, kwam veel later dan de andere pony’s. Eenmaal toen Blondie er was konden wij ook beginnen met poetsen, opzadelen en alles regelen zodat ze de wedstrijd kon gaan rijden. In de video hierboven neem ik je mee door de dag heen. Ik zou het leuk vinden als je de video bekijkt, een like geeft en misschien ook nog een reactie plaatst. Dat helpt mij enorm! Dank je wel.

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

 

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *