Oefen carrouselwedstrijd in Houten

Oefen carrouselwedstrijd in Houten

Oefen carrouselwedstrijd in Houten. Ja mensen, het is weer zover! De dames hebben weer een mooie manoeuvre neergezet. Dit keer heb ik een oude fotograaf meegenomen. Deze fotograaf ken ik vanaf mijn achttiende al. Lang hé? Super leuk dat hij nu foto’s kwam maken van Chelsey en haar team.

Wil jij mij volgen op sociale media?
Via deze linkjes kom je bij mijn sociale media: InstaTikTokYouTubeFacebook

24 maart 2024 hadden de dames na maanden lang trainen hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Het thema is “a touch of pink“. Mooi in mijn lievelingskleur! Zoals je ziet zijn de jasjes van de carrousel dames ook mooi met roze lintjes bewerkt. Helemaal aansluitend op het roze thema.

Oefen carrouselwedstrijd in Houten

Oefen carrouselwedstrijd in Houten

Het was een koude middag, mensen liepen in warme jassen en het weer zat totaal niet mee. Toch moesten de dames er alles aan gaan doen om een mooie proef neer te zetten met elkaar en met de pony’s. We waren om 10:30 uur op de manege en moesten nog wat taakjes uitvoeren. De pony’s moesten nog een keer goed gepoetst worden. Maar echt goed! Als dat gedaan was kon je nog even iets voor jezelf doen of wat gaan eten en drinken. Om 12:00 uur moest iedereen weer bij haar pony zijn. Dit omdat jouw aangewezen groom, jou moet helpen met alles regelen. Huh, een groom????!

Oefen carrouselwedstrijd in Houten

Wat is een groom?

Een groom is iemand die je helpt met het opzadelen, het hoofdstel op doet bij je pony, mee loopt naar de bak en controleert alles voor je gaat beginnen. Iedereen heeft een eigen groom op zo’n dag.

Oefen carrouselwedstrijd in Houten

De meiden reden van 12:45 uur tot 13:25 uur los in de bak om de proef nog eens door te nemen. De oefenwedstrijd begon om 13:30 uur en de meiden reden tot 13:55 uur. Daarna was het afzadelen en de knotjes eruit halen. Ik heb dit natuurlijk vastgelegd op beeld, zodat jullie echt een totaal plaatje krijgen van deze dag. De video is hieronder te bekijken. Heel veel plezier met kijken! xOxO liefs.

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Jos Karouw

Op deze foto`s berust copyright. Deze mogen niet gebruikt worden door derde. Mits u toestemming heeft van Lifestyle Kimberley.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *