Dagje Wildlands Emmen

Door Kimberley mei1,2019
Dagje Wildlands Emmen

Na een welverdiende, leuke, maar toch actieve vakantie heb ik weer een leuk artikel voor jullie vandaag. Ik kan je zeggen dat ik erg heb genoten van de vakantie. Ik heb even een weekje vrij gehad, zodat ik leuke dingen samen kon doen met mijn dochter. Wij willen jullie vandaag laten zien wat wij dinsdag drieëntwintig april hebben gedaan: een dagje Wildlands Emmen. Lees je mee?

We waren zo’n één uur en drie kwartier onderweg naar Emmen. Het was best een eindje hoor. Toen we aankwamen, kwamen we aan op een grote parkeerplaats. Ik zetten mijn auto neer, haalde de buggy uit de auto en liepen naar de dierentuin. Het was ongeveer 5 minuutjes lopen. Wat me opviel toen ik aan kwam, was dat de dierentuin gewoon in het centrum van Emmen zit. Dit vond ik best een gek gezicht. We lieten de kaartjes scannen en liepen naar binnen. Wauw! Wat een entree al zeg…

Dagje Wildlands EmmenDagje Wildlands Emmen

Er stond een grote boot en een grote auto. Erg leuk om foto’s mee te maken. Achter de boot kon je door naar het thema “Nortica”. Daar kun je zeeleeuwen, de show, ijsberen, pinguins en zeehonden zien. Als je voorbij de auto loopt zie je een groot gebouw. Hier ga je ook een thema in genaamd “Jungola”. Maak een boottocht, klim en klauter in de touwen boven de grond of neem een kijkje in het jungle theater. In het begin van dit gebouw is er een vlindertuin. Heel erg mooi om dit te zien.

Dagje Wildlands Emmen

Ze hadden ook twee aquariums met vissen en in één daarvan zaten krokodillen. Hier stond Chelsey gewoon even rustig bij de visjes te kijken. Ze vond de krokodillen toch een beetje eng. Al waren ze super moeilijk te vinden. Het is hier binnen trouwens SUPER warm, trek je jas uit als je hier loopt! We hebben hier verderop ook nog een boottocht gemaakt samen. Dit was een leuk tochtje. Er is ook een speeltuin aanwezig, klimtoestellen en lekker eten of een ijsje. Een ijsje kun je goed gebruiken.

Dagje Wildlands Emmen

Dagje Wildlands Emmen

Dagje Wildlands Emmen

Dagje Wildlands Emmen

Wij zijn ook nog op Safari geweest in het gebied Serenga. Dat is het allerlaatste thema gebied wat wij zijn in gegaan. Hier kon je wandelen over de grote brug, het safari busje zien rijden, naar de leeuwen kijken of ergens even wat drinken. Op weg naar de safaritocht werd er al gezegd dat de rij druk was. Zelf waren we er binnen tien minuten doorheen. Stelde niets voor dus. Toen we in het busje zaten vond Chelsey het toch wel héél spannend allemaal. De safari bus ging ook door het water heen. Dat vond Chelsey té gek en heb ik nog de hele dag moeten aanhoren haha. Die schat!

Dagje Wildlands Emmen

Dagje Wildlands Emmen

De giraffen konden wij van wel heel erg dichtbij zien. Dit is vanaf NU in mijn vlog te bewonderen! Wil je op de hoogte blijven van mijn video’s? Dan moet je abonneren op mijn YouTube kanaal. Wij hebben genoten van deze rustige en prachtige dag met z’n tweeën. Chelsey heeft ook nog lekker gespeeld in de indoor speeltuin, wat erg groot was! Dierenpark Emmen is de moeite waard om heen te gaan. Er was nog zoveel te zien en te beleven wat wij niet meer konden zien of doen. Helaas!

Ben jij wel eens in Wildlands geweest?

voor samenwerkingen, vragen/opmerkingen kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com

Liefs,

 

Related Post

5 gedachten aan “Dagje Wildlands Emmen”
  1. Ik houuuuuu van wildlands!! Ik ben er nu een paar keer geweest en zou er zo nog een paar keer heen gaan. Heel leuk en ingericht park

  2. Ziet eruit als een fantastische dag. Heel leuk zo die looppaden, dan heb je echt een beetje het gevoel alsof je in de jungle bent!

  3. Leuk artikel. Ik was al benieuwd wat Wildlands precies inhield. Leuk dat er ook een grote indoor speeltuin is. Ideaal als het weer een beetje tegenvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *