Logeren In Hotel Herberg De Boschrand

Door Kimberley mei3,2019
Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Logeren In Hotel Herberg De Boschrand. Na een druk dagje in dierenpark Wildlands gingen wij logeren. Weer terug rijden naar huis vond ik te lang. Ik had van te voren al geboekt, dus we konden meteen door. Het leek mij leuk om een review te schrijven. Waarom koos ik voor deze plek, op welke afstand zit het hotel, hoe goed smaakte het avondeten en ontbijt. En om niet te vergeten, was was de prijs van de overnachting?

Hotel Herberg de Boschrand is een klein familiehotel dat word gerund door Roelof en André. Dit hotel beschikt over vijf kamers, een restaurantje en zithoek. Gastvrijheid staat hier zeker voorop. Ik koos voor deze plek omdat dit het goedkoopste hotel was en het meest dichtbij. Vanaf Wildlands Emmen was het 15 minuten rijden. Ik betaalde €75,00 euro voor 2 personen en één overnachting.

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Je komt binnen via de deur die je op de foto recht voor je ziet. Je loopt meteen het restaurantje in. Het hangt het vol met schilderijen, beeldjes en lampen. Het is stijlvol, netjes en donker ingericht.

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Als je verder door loopt kom je bij een zithoek terecht. Hier kun je, vooral in de winter met de open haard aan, heerlijk zitten en genieten van een kopje warme chocomel, koffie of thee met een koekje.

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

De gastheren koken zelf. Wat goed is om te weten is, dat er op maandag en dinsdag NIET gekookt wordt in het hotel. Je zou op deze dagen ergens anders kunnen lunchen of dineren. Omdat wij niet op de hoogte waren gesteld van dit, mochten wij wat van de menukaart kiezen. Wat een service! Ik heb een kip curry besteld met een Ice Tea en Chelsey nam patat met appelmoes en een frikandel.

Als je doorloopt kom je uit bij een zithoek met blauwe stoelen. Zelf heb ik hier niet gezeten, maar ik kan mezelf wel voorstellen dat je hier lekker kunt relaxen,wachten, spelletje spelen, puzzelen etc. Zeker in de winterperiode is het heerlijk om bij de haard te zitten met een warme kop chocomel. 

Het avondeten is tot 18:30 uur. Na het eten gingen we naar ons kamer toe. Daar hebben we lekker gedoucht en tv gekeken. De kamers zijn gehorig en ik had best wel last van de buren verderop. Ik hoorde ze schreeuwen tegen de kinderen en met deuren slaan. Persoonlijk vond ik dit erg vervelend.

In de ochtend werd ik wakker gezongen/geschreeuwd door een kindje die voor onze deur stond. Ik ben erheen gegaan en heb er wat van gezegd. Het kindje stond zonder ouders in de gang te spelen waar andere mensen ook gewoon nog liggen te slapen. In de map die op de hotelkamers liggen, staat ook op dat je rekening moet houden met gasten wat betreft overlast. Houd rekening met elkaar!

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Ongeacht dat wij onrustig wakker zijn geworden door de herrie van een ander, zijn Chelsey en ik opgestaan, hebben ons opgefrist en zijn wezen ontbijten beneden. Wat een lekkere dingen allemaal.

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Logeren in hotel Herberg de Boschrand

Mijn ontbijt zag er zo uit. Simpel! Ik heb echt genoten van het ontbijt en er stond alles wat je nodig had voor een lekker ontbijtje. Roelof en André, jullie vriendelijkheid en gastvrijheid waren enorm fijn!

Voor samenwerkingen en of opmerkingen kun je mailen naar lifestylekimberley@gmail.com

NIET gesponsord!

 

Related Post

Eén gedachte over “Logeren In Hotel Herberg De Boschrand”
  1. Ik wil ook wel eens een keer naar Wildlands Emmen, ben er nog nooit geweest en wat fijn dat dit hotel zo dichtbij was. Ziet er verzorgd uit. Fijn dat je zo hebt genoten! Nu weer klaar voor een nieuwe week! Alvast een fijne maandag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *