Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Door Kimberley jun19,2018
KINEPOLIS BIOSCOOP JAARBEURS

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs. Hebben jullie er wel eens van gehoord? Ik had het regelmatig voorbij zien komen om eerlijk te zijn, maar ik dacht: ‘hmmm het zal allemaal wel’. Ook was ik er verder nog nooit geweest. Ik kreeg een persbericht dat er een Disney junior ochtend was in de bioscoop. Ik zag wat voor er voor filmpjes gedraaid zouden worden en ben terug gaan mailen. Ik mocht op uitnodiging van Kinepolis (en persbedrijf) naar ’t feestje.

KINEPOLIS BIOSCOOP JAARBEURS

Jullie zullen wel denken: feestje? JA! Het was gewoon een feestochtend voor alle kinderen. Kinepolis heeft zo nu en dan hele leuke evenementen. Ik werd uitgenodigd om deze party bij te wonen. Natuurlijk zei ik geen nee, want Chelsey is gek op de bioscoop! Samen gingen wij gezellig op pad naar Kinepolis in het Jaarbeurs Utrecht.

KINEPOLIS BIOSCOOP JAARBEURS

Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht

De bioscoop is echt ontzettend groot als je binnen komt. Ik keek mijn ogen uit. Het was ook nog enorm rustig dus ik kon hele mooie en goede foto’s maken voor mijn blog. Wat mooi zeg! Als je binnenkomt kun je direct je tickets kopen voor de film. Ook kun je gewoon naar de kassa toe gaan. Dat is aan jou. Ik heb mijn kaartjes bij de kassa opgehaald omdat ze deze voor mij klaar hadden gelegd. Op de foto onderaan staat Chelsey bij de kassa.

KINEPOLIS BIOSCOOP JAARBEURS

KINEPOLIS BIOSCOOP JAARBEURS

Even wat lekkers kopen voor de film

We moesten eerst twee roltrappen op om boven te komen waar we moesten zijn. We kwamen in een snoepwinkel uit. Uiteraard rende Chelsey meteen overal op af en was het: MAMA kijk!!! Ze pakte een bak popcorn uit de stelling en ging er schaamteloos uit eten hahaha! Ze moest dit uiteraard heel snel terug zetten. Uiteindelijk hebben we een passend iets voor Chelsey gevonden om bij de film te eten en te drinken. Ook popcorn, maar net een ander menu. Het flesje wat je op de foto ziet was leeg. Het drinken moest je er los bij kopen, maar daar kreeg je een korting overheen. Toen was het tijd om door te lopen naar de zaal. 3, 2, 1…….

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Entree Disney junior party

We moesten nog een trap op om écht boven te komen bij de bioscoop zaal. Toen we aankwamen zagen we een clown. Hij stond ballonnen te maken voor de kinderen. Chelsey kreeg een hartje! Toen liepen we door naar een tafel met allemaal kleurplaten en potloodjes. De kindjes konden hier aan een tafel gaan kleuren tot ’t tijd was.

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Nadat de deuren op gingen, gingen we met z’n alle de zaal in. We zaten in zaal 14. Spannend hoor. Daar gaan we dan WOOOW, wat een mega grote zaal zeg! Heel erg mooi allemaal en heel erg ruim. En de stoelen: heerlijk!

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

Kinepolis bioscoop Jaarbeurs

We hadden een goed plekje en konden alles heel goed zien. Omdat we hoog zaten keken ze zo over de menigte heen en dat was erg fijn. Chelsey heeft genoten van de film. Ook kwam Micky Mouse nog langs om samen met de kinderen te dansen. Wat was het gezellig. Mocht je nog niet uitgekeken zijn? Dan heb ik hieronder een vlog.

Ook kreeg mijn dametje nog een filmdiploma!

https://www.youtube.com/watch?v=VnRV4lq4IJ8&t=122s

Dit artikel is een samenwerking. Voor samenwerkingen, vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar info@lifestylekimberley.nl. Dank je wel en graag tot ziens. Kimberley.

Reclame maken? Stuurt u een mail naar info@lifestylekimberley.nl en zie hier u logo!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *